Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina2552

czego on chce?

Polecane posty

Gość ewelina2552

Mam pewien problem gdyż nie mogę rozgryźć zachowania jednego faceta. Oboje mamy po 25 lat a poznaliśmy się rok temu w lutym gdy zaczęłam pracę w nowej firmie. Niedługo po tym zauważyłam jego- odwracał w moją stronę, śledził wzrokiem i uśmiechał. Rozmawialiśmy parę razy- on zagadał.Zobaczyłam że fajny z niego facet więc delikatnie dałam mu do zrozumienia że mi się podoba.Nie było to nachalne i zbyt bezpośrednie! On nie zrozumiał o co mi chodzi (lub zrozumiał ale chciał mnie spławić) bo znajomość nie ruszyłą sie do przodu więc odpuściłam go.Zajęłam się swoim życiem i nie zwracałam uwagi na jego gesty. Ale ostatnio znowu zaczął zagadywać- podejdzie, patrzy mi glęboko w oczy,wymienimy ze 2 zdania i on ucieka.Często też odwraca się za mną.Można by tu jeszcze trochę wymieniać. Mimo tego dlaczego mimo długiej znajomości nie ruszyło się nic? Przecież gdybym mu się na prawdę podobała już dawno poszli bysmy na kawę. Dlaczego czasami mam wrażenie że to mi się tylko wydaje a on może się ze mnie nabija za wtedy?

Gość gość
Może ma żonę, albo narzeczoną czy chociaż dziewczynę. Flirtuje, bo lubi ale nie posuwa się dalej.

Gość ewelina2552
zagadał ze 3 razy- ostatni raz wczoraj. 2 zdania ale to nie był flirt

Gość ewelina2552
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość gość
nie jest zainteresowany niczym wiecej poza pogaduszkami

Gość gość
podobasz mu się to się ogląda , ale to nie znaczy że ma ochotę na coś więcej.... może w jego życiu jest już jakaś kobieta która jest dla niego wazna , okazywane wyrazy sympatii to jeszcze nie znak że ktoś jest nami zainteresowany poważnie

Gość gość
ja jestem baba i jestem taka sama, lubię potwierdzać, że jeszcze sie komus podobam

Gość gość
Prawdopodobnie jest zajęty, ale lubi się dowartościować Twoim zainteresowaniem.