Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda2345

gdy chłopak myśli o byłej

Polecane posty

Gość magda2345

spotykamy się w sumie krótko, chodzimy na randki, wydawało mi się, że miło spędzamy czas. Ja się świetnie bawiłam, on chyba też (takie sprawiał wrażenie) Niedawno zaczął mi się zwierzać, że jego życie nie ma sensu, że nie może otrząsnąć się z tego co się stało (jego była go rzuciła) Pomyślałam, że nie chcę byc "plastrem na rany" i ograniczyłam znajomość. Jednak on nalega na spotkania itd Co o tym myśleć?

Gość anka899
odpuść sobie, pewnie nigdy o niej nie zapomni

Gość truskaweczzzka
jeżeli jeszcze sie nie zaangażowałaś to zrezygnuj. Jasno daje sygnały, że nici z nowego związku jak wciąż o tamtej myśli.

Gość gość
Daj spokój ...olej dziada bo jesteś być może tylko po to by w byłej wzbudzić zazdrość ...Ty się zakochasz prędzej czy pózniej a tamta kiwnie paluszkiem ( jeżeli jej coś w nowym związku nie wyjdzie -albo nie znajdzie nowego ) i pajac poleci ....biedactwo nie może się otrząsnąć ...i tak szybko z Tobą randkuje ...wrażliwy biedaczek...

Gość gość
zgadzam się z wszystkimi, skoro poczuł się na tyle silny żeby spotykać się z Tobą i nagle mu sie odwidzało?no proszę Cię. Dojrzały facet najpierw zapomina a potem bierze się za kogoś nowego

Gość gość
ja uważam, że powinnaś być przy nim, wyciągać go z domu. Może w Tobie bardziej się zakocha?:)

Gość gość
a kiedy rozstał się z byłą?

Gość gość
ja uważam, że powinnaś być przy nim, wyciągać go z domu. Może w Tobie bardziej się zakocha? ' po takim wpisie mozna powiedziec tylko,ze jesteś dziwą,zero szacunku dla siebie,patologia facet jawnie cię spisuje na stratę a głupia ciesz się ochłapami

Gość gość
Zakończ to zanim się zaangażujesz. Też przez to przeszłam (dwa razy). W jednym przypadku on niemrawo o niej wspominał, by później się rozkręcić i zamęczać mnie wspomnieniami o NIEJ. W drugim przypadku, dopiero po rozstaniu ktoś mi doniósł, że tak naprawdę liczyła się była, która go rzuciła. Nie jesteś w stanie z tym wygrać. On w tym momencie jest na etapie idealizowania tej kobiety. Nie ma znaczenia jak bardzo wspaniałą osobą jesteś. On i tak tego nie doceni, bo w jego głowie jest tylko ONA. Zostaw go i nie licz na cud. Prędzej czy później Cię zrani. Ja żałuję, że nie wycofałam się wcześniej.

Gość gość
po takim wpisie mozna powiedziec tylko,ze jesteś dziwą,zero szacunku dla siebie,patologia facet jawnie cię spisuje na stratę a głupia ciesz się ochłapami o co Ci chodzi? Nie napisałam, że ma mu wskakiwać do łóżka, raczej byc jego przyjaciółką, oparciem . Chłopakowi jest ciężko, i jest szczery wobec autorki. A Ty od razu wyskakujesz z wyzwiskami, ogarnij się

Gość gość
przechodziłam kiedys przez coś podobnego= powiem Ci strata czasu, szkoda zachodu. Pobawił sie mną a i tak znalazł inną.. Ktoś kiedys mi powiedział, że po rozstaniu dopiero druga dziewczyna z którą chłopak się spotyka ma szansę na związek, moim zdaniem sama prawda