Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe zycie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj podjęłam decyzję, zaczynam nowe życie po 2 latach małżeństwa. Mam takiego pecha do facetów, kiedyś była w 7 letnim związku, potem był nowy facet i szybki ślub. To był błąd, nie chciałam być sama, a teraz są stałe kłótnie. Wczoraj przyszłam do domu, rozmawiałam przez telefon i nie powiedziałam mu cześć- obraza. Jest niemiły i jeszcze twierdzi, że jest nieszczęśliwy ze mną. Staramy się o dzieci, a on w tygodniu płodnym, twierdzi, że nie może codziennie, bo facet to nie maszynka. Telewizor zaś może oglądać każdego dnia non stop. Wyszło mi niskie AMH- powiedział, że mogłam mu powiedzieć, że nie mogę mieć dzieci to by się ze mną nie żenił. Dzisiaj dodał, że żałuje że się ze mną ożenił, bo go okłamałam co do poprzedniego związku, Czy jest jeszcze co ratować?

Gość gość
o f**k ;/ ja bym nawet go opluc nie chciała a to ze nie mozesz akurat teraz zajsc w ciaze i to ze badania Ci kiepskie wyszły to tez moze byc stres zmien faceta nie staraj sie o dziecko a w ciazy bedziesz w miesiac;) a ten najwidoczniej po prostu jest głupim burakiem!

Gość gość
Właśnie, takie chamy to nie powinny zawracać głowy kobiecie tylko czekać na śmierć w samotności.

Gość gość
kobietom nie powinno się zawracać głowy tylko solidnie je n*******lać

Gość gość
Takie czasy się skończyły, kobieta nie jest już śmieciem. Teraz facet chciałby, aby kobieta pracowała, wychowywała dzieci i zajmowała się całym domem. Ja mam męża dziada, który leży całe dnie na kanapie i wiecznie jest zmęczony, chyba tym leżeniem. Po co mi takie byle co.

Gość gość
facet wział se byle co to się zachowuje jak byle co

Gość gość
Och, gdybyś tylko wiedział jakie byle co. Do pięt mi nie dorastasz.

Gość gość
a co mam ja do tego,to twój problem że jestes byle czym

Gość gość
Ja nie mam takiego problemu, znam swoją wartość. Kompleksy mają ci co nic nie znaczą.

Gość gość
no to jak jestes taka wartościowa to se znajdż kolejnego matoła,którmu będziesz wciskac ciemnote o swojej wartości

Gość gość
Tak zrobię, tym razem kogoś z klasą, a nie matoła i takiego inteligenta. T