Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy tarot klamie i manipuluje

Polecane posty

Gość gość
Stawiam karty tarota i klasyczne, ale nigdy sobie, bo po prostu nie potrafię ich odczytać. Nie jestem wobec siebie obiektywna. Więc uważam, że po części masz rację, ale czy kłamię hmm. Ja zawsze powtarzam, że interpretacja jakichkolwiek kart, jest jak podstawianie liczb do matematycznego wzoru. Mamy dane i trzeba je podstawić, tak samo karty - mają swoje znaczenie, które również trzeba podstawić - interpretacja.

Gość gość
11.04.14 gość Nie to podswiadomosc wrozacego, karty to narzedzie Skoro piszesz, że karty to narzędzie/ kartki papieru które czytasz/ a zwracasz się z pytaniem do podświadomości tzn. że kłamie w tym przypadku podświadomość wróżącego. Do podświadomości wróżącego zatem przedostają się za pomocą energii mentalnej różne byty. Wróżący nie wie zatem z jakich bytów korzysta w danej chwili,czy są to byty mu dobrze życzące czy żle. Nie znając charakteru bytu należy stwierdzić, że karty to bardzo niebezpieczne narzędzie. Wiadomo,że dobre byty przebywają na wyższym poziomie energetycznym i wcale nie interesuje ich ani też nie chcą służyć energią niższego poziomu. Zatem należy wysnuć wniosek ,że używając kart tarota rozmawiamy z bytami, które pokutują i są złośliwe /złe energie/ . Nie dziwi też, że wróżby się nie sprawdzają.

Gość guuchan
Miałam podobnie jak autorka. Zgadzam się, że tarot potrafi kłamać i manipulować. Na początku mojej przygody z kartami wszystko mi wychodziło. Byłam zdumiona trafnością moich przepowiedni. Ale od długiego czasu coś się popsuło, zaczął mnie zwodzić.Odpowiadał na pytania w sposób dla mnie pozytywny, a potem okazywało się inaczej. Inna sprawa, że trochę go "przedawkowałam" no i wróżyłam głównie sobie, a to duży błąd. Dochodzi do tego kwestia żeby odseparować się od swoich pragnień żeby nie wyszła życzeniówka a czasami nie jest to łatwe. Teraz rzadko po niego sięgam od czasu do czasu. To fajna przygoda ale nie dla wszystkich. I tak jak ktoś tu powiedział to zabawa z podświadomością.

Gość gość
demony powiedzą tprawde w nieistotnych sprawach reszta skłamią

Gość gość
przede wszystkim podaj powod dla ktorego chcesz podejmowanie zyciowych decyzji zwalic na kartki papieru z wymalowanymi rysunkami? przeciez TO TWOJE ZYCIE!!!

Gość gośćAlina86
Proszę o pomoc. Od jakiegoś czasu często korzystam z wróżek- mam w sumie 3 zaprzyjaznione i pytam o swoj związek. Niby mówią bardzo podobnie, ale dziś inna, z której kiedyś korzystałam powiedziała, że moj narzeczony ma kochankę. I jestem zdruzgotana...sadziłam, że praca, ze praca i praca. Logicznie patrząc nie ma czasu na kochanki, nawet na mnie nie ma go wiele. Czy to może być spowodowane tym, że zadawalam to samo pytanie w ciągu krótkiego okresu i karty sklamały? Albo dopiero teraz powiedzialy prawde?

Gość cudownie ocalona
HEJ LUDZIE, MAM WAM COŚ DO POWIEDZENIA: BÓG KOCHA WAS TAK, JAK NIKT NIGDY NIE BĘDZIE WAS KOCHAŁ, JEGO MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE CO WAM SIĘ MOGŁO PRZYTRAFIĆ CHOĆ MOŻE NIENAWIDZICIE SWOJEGO ŻYCIA, ALE UWIERZCIE, TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z NIM, ON JEST DOSKONAŁY I JEGO MIŁOŚĆ TEŻ, JEŚLI JESTEŚ DALEKO OD JEZUSA, WRÓĆ, JESZCZE WSZYSTKO SIĘ DA POUKŁADAĆ, UWIERZ W CUD, ODDAJ WSZYSTKO BOGU !! JA GO DOŚWIADCZYŁAM OSOBIŚCIE, JEZUS CZEKA, ZAWSZE CIĘ KOCHAŁ, NIGDY NIE PRZESTAŁ, ROZUMIESZ? NIGDY !! JEGO MIŁOŚĆ DA RADĘ ZNISZCZYĆ CAŁY TWÓJ BÓL chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
wpisz na youtube piotr glas

Gość gość
sama nie stawiam, bo nie potrafie, nie potrafie tez kart interpertowac, ale przepowiednie uwazam za swietna rzecz. ilekroc dzownilam do www.twojaprzyszlosc.com.pl - przepowiednie mi sie sprawdzly.

Gość Edyta67
Nie wierzycie, że wróżki naprawdę potrafią pomóc? Ja wierzę odkąd poznałam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Jest naprawdę charyzmatyczną osobą. Nie da się tego opisać, trzeba ją poznać.

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.

Gość gość
Z czystym sumieniem polecasz diabła? :D

Tarot nie kłamie, jednak wiele osób źle go odczytuje (zwłaszcza gdy zaczynają dopiero z tym przygodę). Dlatego ja zawsze korzystam tylko ze sprawdzonych wróżek, a od jakiegoś czasu głównie z http://mojtarot.pl/

Gość gość
oczywiscie ze kłamie demony powiedza 90% prawdy a reszta skłamie ale i tak nieznaja przyszłosci jedynie potrafia trafic a pozatym bóg zna tylko przyszłości i ja moze zmienić

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Tarot kłamie. Czysty przypadek, chociaż zawsze chciałam w niego wierzyć. Nie ma nic. Człowiek jest jak ten pyłek na wietrze i nic mu nie pomoże, nie podpowie. Nie ma nic poza tym, co widać i czego można dotknąć. To strasznie dołujące, bo człowiek chciałby wierzyć w jakieś supermoce. Jedną talię przed kąty spaliłem, drugą wyrzuciłem do śmieci. Człowiek jest sam. Bezbronny i nagi.

Gość WSZYSTKO TO KŁAMSTWO

TO ZŁUDZENIE ŻE COŚ MOŻNA PRZEPOWIEDZIEĆ NIE KŁAMIE BO PO PROSTU TO SĄ TYLKO KARTY ZŁUDZENIE!!!

Gość Sandra

Mi się parokrotnie nie sprawdziło. Zawsze jak byłam w dołku emocjonalnym wychodziły straszne rzeczy, aż  się żyć nie chciało. A jak podchodziłem do tego z dystansem, to nigdy się nie sparwdzało. To uzależniajace