Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pennyyyy

jak odzyskać chęć do seksu po porodzie?

Polecane posty

Gość pennyyyy

już 6 mieś po porodzie. od porodu czuję wstręt do seksu i obrzydzenie, teraz już to jakby lekko przechodzi, ale nadal nie jest dobrze. moje libido nigdy nie było wielkie, ale teraz jest tragedia. małżonek biedny. a ja zero chęci, zero podniety, choćby stawał na uszach i machał fiutkiem mi przed oczami i nie wiadomo co ze mną robił. byłam u gin, zaleciła mi tablety na libido, ale okazuje się, że je już wycofali. w dodatku jak poczytałam o skutkach ubocznych... no co robić? bo mnie mąż kantem puści...

Gość pennyyyy
dodam, że karmiłam jakieś 3 tyg tylko, a piersi przez to mam tak odwrażliwione, że nie wiadomo ile by ssał, masował, nic nie czuję. wcześniej wystarczyło, żeby lekko dotknął a już mi się mokro robiło :o

Gość gość
Poszukaj pomocy u seksuologa, wygląda na podłoże psychiczne.

Gość pennyyyy
nie wiem czy psychiczne. po prostu wieczorami, gdy jemu się chce, ja mam dosyć po całym dniu latania koło dziecka i domu. chęć już powoli wracam, ba nawet 1 stosunek za nami tydzień temu, nawet się podnieciłam. byliśmy na urlopie, dużo pomagał mi przy dziecku, odpoczęłam. ale ogólnie jest tragedia.

Gość gość
Czy masz pracę? Czy tylko Ty cały czas będziesz zajmowała się dzieckiem? Może to depresja poporodowa

Gość gość
Podczas badań u ginekologa powinien być obecny Partner przy nas nawet na fotelu i wspierac powinien Porody nie że zostajemy Same z chamskim Personelem medycznym jak to często się zdarza.A mamy Prawo do obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo pacjenta!!!