Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona123456

Co to może być...?

Polecane posty

Gość zmartwiona123456

mam 22 lata, od jakiegoś czasu (wakacji kiedy przezylam duzo stresu i niemilych sytuacji) mam częste nudności, żółty nalot na języku, kiedyś zdażały się zgagi, kwaśny posmak w ustach raczej o poranku po zjedzeniu np.kromki chleba... miałam gastroskopię i nic nie wykazała - że wszystko jest ok. co to może być? jakie badania powinnam zrobić? jeden z lekarzy upiera się że to refluks, typowe objawy, biorę leki IPP ale pomagają czasem a czasem nie, nawet gdy trzymam lekką dietę... wraz ze stresem objawy się nasilają, dodam że jestem wrażliwą osobą, ale objawy potrafią występować nawet gdy nie jestem w stresie i mam luz

Gość gość
Pasożyty. Zbadaj. Przelecz nawet jak Ci nic nie wyjdzie.

Gość zmartwiona123456
Jak przeleczyć?? jakie środki bez recepty i z? pasożyty są różne, nie wiem nawet pod jakim kątem...

Gość zmartwiona123456
w sumie może skonsultuje to z lekarzem który przepisuje tabletki na refluks... szkoda, że to on nie wpadł na to...dlatego piszę, bo porady ludzi niebędacych lekarzami czasami są więcej warte

Gość spaślak_
na tym forum na KAŻĄ dolegliwość odpowiedzą ci grzybica(candida) albo jakies robaki :D a panaceum deieta albo medycyna i oparta na czarach czyli homeopatia. nie trać czasu na czytanie głupot tylko idź do innego lekarza. za zapomniałbym jeszcze o tarczycy :D

Gość spaślak_
dodam ze skoro masz typowe objawy to niech ci zmieni lek kiedyś miałem przez chwilę zgagę i mnie pomógł helicid. dodam jeszcze że możesz się skonsultować laryngologicznie zgaga jest często objawem jakichś tam zaburzeń ciśnienia i laryngolog jak ogladnie błonę bębenkową to będzie wiedział czy wszystko ok w sensie czy nie jest wgięta do wew. ale wtedy powinny cię uszy kłuć i tak specyficznie w uszach by ci "pstrykało"

Gość gość
no taa, nie słuchaj się lekarza tylko doktorów z kafe.....k****a debil jak nic:O ps. to od spermy bierz na twarz a nie łykaj 🖐️

Gość zmartwiona123456
w sumie byłam już u 3 lekarzy, jeden mówił że to tylko stres i nic nie pomagał, drugi że trzeba zrobić jeszcze raz gastroskopię i wiele innych nieprzyjemnych badań, a nie można tak szybko robić jednej po drugiej... no i ten teraz leczy IPP, pomagały na początku jako tako, po jakimś czasie się "przyzwyczaiło" i przestały pomagać...zmienił na famogast +IPP i też nieźle, rzadziej jest mi niedobrze ale biorę to już 3 m-c i nie da się wyleczyć bo jak odstawię to od razu z powrotem sie rozkreca...

Gość zmartwiona123456
pytam ludzi, bo lekarze nie są w stanie mi pomóc a mam już tego dosyć... lada chwila idę do pracy a z takim stanem zdrowia ciężko gdy ciągle napada nadkwaśność i mdłości... dziwię się, że LEKARZ NIE SKIERUJE MNIE NA JAKIEŚ INNE BADANIA

Gość spaślak_
bo może zresz coś co powoduje zgagę wiec jak nie jesz leków to co dziwnego ze nawraca ? nie masz helicobactera czy jak się to tam pisze ? no i wyżej ktoś ci dobrze napisał na forum to ja nawet lekarz jeśłi by tu takowy był cie nie wyleczy no i jak badanai są nieprzyjemne to lecz sie na pasozyta medycyna czarów i magi.

Gość spaślak_
:D takie abrdziej przyjemne :D ? powiedz mu ze na kafe przeczytałas że to pasożyty na pewno weżmie pod uwagę :D da ci dwie metalowe kulki do potrzymania bo niektórzy "Specjalisci" tak badaja na pasozyty grzyby i alergie :D

Gość gość
test na HP był robiony wraz z gastroskopią...

Gość gość
i nawet wtedy mi kwaśno...hm..rzeczywiście jestem przez to łatwo drażliwa, często nie mogę spać w nocy i czuję się senna i osłabiona

Gość gość
jem chudo i zdrowo, czasem kwaśno mi nawet po samym chlebie

Gość gość
stres i zła dieta