Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tetetka26

mam męża dupka!!!

Polecane posty

Gość tetetka26

Mój mąż wylicza mnie z każdej złotówki. Jestem aktualnie na maciwrzyńskim i dostaje 60procent pensji. 900 zł . Mój mąż zarabia od 7 do 10 tys miesiecznie.Mieszkamy w niewielkim mieszkaniu on opłaca mieszkanie ja internet tv swoj tel itp. Nie kupuje mi ubran , kosmetyków etc. Dodatkowo robie czesc zakupow do domu...On sam wydaje koło 1500 zł miesiecznie na ciuchy ale jak ja powiedziałam ze przez okres mojego macierzunskiego odlizyłam 4 tys złotych zmieszał mnie z błotem.

Gość gość
Nie rozumiem ostatniego zdania

Gość tetetka26
Zapytałam ile pieniędzy odłożyłam przez czas kiedy jestem w domu z dzieckiem.Kiedy usłyszał że 4 tys zmieszał mnie z błotem. I stqierdził że na pewno daje pieniądze rodzicom

Gość gość
masz takiego męża na jakiego zasługujesz, chyba że cię pokryta brodawkami wiejska swatka bałamucąc rodziców przymusem wypadała za mąż w wieku 12 lat

Gość gość
Ejjjj. Staram się jak mogę . Śniadanko rano na stole, obiad ugotowany, posprzątane , wyprane. Ja zajmuje się naszym 9 miesiecznym dzieckiem. On pracuje u swoich rodziców od 8 do 15. 5 dni w tygodniu chodzi na siłownie zaraz po pracy i wraca koło 18..

Gość gość
Nic nie zostaje tylko z pięści dziada.

Gość gość
Marne prowo :O