Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plisplisplis

Jak mam go rozumieć

Polecane posty

Gość plisplisplis

Podoba mi się pewien chłopak mój klient, ale no właśnie, ale gdy jest sam nic nie zagada gdy się go o coś pytam odpowiada mi w ogóle na mnie nie patrząc. Na prawdę nie sądziłam, że tak można nawet rozmawiać z kimś i w ogóle na niego nie patrzeć. W dodatku gdy odpowiada robi to bardzo cicho tak pod nosem (coś bąka), że nie mogę go zrozumieć. Nie jest brzydki więc nie chce mi się w to wierzyć, ze jest nieśmiały. Natomiast gdy zjawia się z kolegą, który jest bardziej wygadany on sam od razu się zmienia. Nawet śmiechem żartem napomknął coś o wspólnej kawie. Nie wiem dlaczego gdy jest sam nic nie zagada i coś burczy pod nosem gdy go o coś spytam, a gdy tylko zjawia się z kolega od razu staje się głośniejszy i coś zawsze wtedy powie zaczepnego.

Gość starszyzna plemienna
jego zapytaj nie ma nic piekniejszego niz pytanie prosto w twarz 🖐️

Gość plisplisplis
No, ale właśnie jesteśmy na stopie klient- konsultant głupio mi tak wyskoczyć z pytaniem dlaczego pan się na mnie nie patrzy. Zawsze jak jest z kolegą to coś sam zaczepnego powie, a jego kolega to już w ogóle po całości rzuca teksty w stylu zabieramy panią na jedzonko, a jego odpowiedz jest taka cyt. "nie przecież pani jest w trakcie pracy wiec nie może z nami teraz jechać". Widzisz nawet jesteśmy na per pan pani mimo, że jego kolega powiedział nam żebyśmy skończyli sobie paniować. Nawet ostatnio ni z gruchy ni z pietruchy wypalił z takim tekstem przy mnie do kolegi swojego " Mówię ci stary nie wolno się zakochiwać" mimo że nikt tematu o miłości nie zaczynał.

Gość starszyzna plemienna
to rozum sobie jak chcesz klientow jest na peczki, polowa ma nasrane we lbie 🖐️

Gość plisplisplis
No właśnie mam mętlik w głowie, bo o ile kiedyś olewałam go bo z góry wyrobiłam sobie o nim opinie że gbur i cwaniak. Tak teraz coś się stało, że zaczęłam inaczej na niego patrzeć. Może to przez to, że po tylu miesiącach padło żartem, że zaproponował kawę. A dlatego zadałam pytanie na forum, bo może niepotrzebnie się nakręcam na niego i źle interpretuje jego sygnały. Wiecie nie patrze obiektywnie na tą sytuacje, tylko emocjonalnie sobie dorabiam jakieś jego uczucie do mnie. Nie chcę się zakochać żeby potem się męczyć.

Gość plisplisplis
nikt nie powie o co mu chodzi

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
milosc znajdzie na wszystko odpowidz i wtedy wszystko na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs