Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Polaków 30 letnia kobieta to już stara panna...

Polecane posty

Gość gość
Po 30stce chłopm juz nie stoi jak za młodu" x Przy dziewczynie18-letniej stoi jak za młodu, przy 30-ce już nie. Nawet ch/uj ma swój rozum i woli młode. x Tak sobie tlumacz. Przy bylejakiej 18stce? I czym rozni sie 18stka od 24latki? Brzydka 18stka bedzie brzydka 24latka a ladna 30stka byla ladna 18stka

Gość gość
Stara kobieta i stary samochód są nic nie warte.

Gość gość
Od wieków starsi mężczyzni wolą młodsze kobiety ale i im starsze kobiety tym bardziej wolą mlodszych

Wydaje mi sie że z tym wiekiem wcale nie chodiz o wygląd a o mentalność. Kobieta po 30stce - zatroskana, zapracowana, kobieta 20letnia - beztroska studentka, bez obowiązków.

Gość gość
Niech żyje wolność, wolność i swoboda. Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda.

Gość gość
fiku mikuuu - tez tak mysle 30 latka bedzie myslala o pracy, samochodzie, rachunkach a 20 latka? nie mysli o niczym

Gość mężczyzna tuż po 30
Serio nie wiem dlaczego się oburzacie. To tak jakbyście zastanawiały się między fajnym bezrobotnym a fajnym właścicielem firmy...

Gość gość
,,30 latka bedzie myslala o pracy, samochodzie, rachunkach a 20 latka? nie mysli o niczym" - właśnie, zapomniałabym dodać, że facetom marzy się taka co jak najmniej myśli. Słuszne spostrzeżenie. :)

Gość gość
"Wydaje mi sie że z tym wiekiem wcale nie chodiz o wygląd a o mentalność. Kobieta po 30stce - zatroskana, zapracowana, kobieta 20letnia - beztroska studentka, bez obowiązków." x Większość kobiet chodzi do pracy 5 dni w tygodniu na 8 godzin, a jeśli ma pracę urzędniczą, to w tych 8. godzinach ma wiele wolnego, np. na siedzenie na kafeterii i na portalach randkowych, bo zakładam, ze nie mówisz o żonach i matkach kilkorga dzieci. Więc o jakim zapracowaniu i zatroskaniu mówisz? Chyba o coraz większej ilości czasu potrzebnego na malowanie, by ze znośnym wyglądem wyjść z domu.

Gość ja_o
Ehh...ciekawe co piszecie, z doświadczenia wiem, że różnica wieku 10 lat czy więcej jest bardzo trudna do wytrzymania, jesli myśli się przy partnerze o czyms więcej niż łóżko i aby "się pokazać". Jak dla mnie osoby z taka różnica wieku są na innym etapie zarówno emocjonalnym jak i mentalnym i jeśli oczekujesz od drógiej osoby, że będzie razem szła z Toba przez życie, wspierała Cie i rozumiała podobnie Twoje problemy, to musi mieć podobne doświadczenie życiowe, a wiek tu ma znaczenie.

Gość gość
Do osoby powyżej: racja, ale weź pod uwagę, że wielu facetom nie zależy na porozumieniu mentalnym, pomoście intelektualnym, wspólnych doświadczeniach, a jedynie na tym by poroochac sobie jak najświeższe mięcho i móc poszpanować takim towarkiem przed równie rozwiniętymi emocjonalnie i duchowo koleżkami. Przeceniasz facetów, zdecydowanie.

Gość mężczyzna tuż po 30
Jałowa dyskusja. Miłej soboty :)

Gość gość
,,Jałowa dyskusja" - na pewno nie bardziej jałowa niż Twój umysł.

Gość ja_o
Hehe, pewnie tak. Zgodzę się z tym co piszesz, ale wiem, że są też samotni mężczyźni, którzy chcą mieć partnera na podobnym poziomie do niego, bo to świadczy o jego sukcesie. Ale zarówno z najbliższego otoczenia wiem, o tym, że związki z ponad 20 letnią różnicą wieku też potrafią być udane. Jednak, w takich związkach nie wymaga się już od partnera, co od takiego powiedzmy rówieśnika.

Gość ja_o
Hehe, pewnie tak. Zgodzę się z tym co piszesz, ale wiem, że są też samotni mężczyźni, którzy chcą mieć partnera na podobnym poziomie do niego, bo to świadczy o jego sukcesie. Ale zarówno z najbliższego otoczenia wiem, o tym, że związki z ponad 20 letnią różnicą wieku też potrafią być udane. Jednak, w takich związkach nie wymaga się już od partnera, co od takiego powiedzmy rówieśnika. zależy kto jaka sobie i partnerowi stawia poprzeczkę ;)

Gość gość
Ej Faceci! U Was to jest tak - Obojetnie jaka 20 - stolatka,brzydka,ładna,atrakcyjna - NIE WAZNE ! Postawicie piwo,pare komplementów i wybzykacie w kiblu,bo dziewcze jest naiwne :) 30 - letnia kobieta nie da się zwieść byle frajerowi,i nie poleci na obszczane piwo w barze.I TAKA TO RÓŻNICA ! :)

Gość ja_o
Generalnie dla 30 latka, dużo młodsza dziewczyna= pójście na łatwiznę, dla 40 latki dużo młodszy mężczyzna znaczy to samo ;) A że coraz więcej osób to hedoniści to tak sie to kręci ;)

Gość gość
to dlatego że większość 30 latek w kraju wygląda jak zwiędła cebula, sorry

Gość gość
30 letnia kobieta ogólnie jest stara, niezależnie czy panna czy nie

Gość gość
popieram gościa wyzej.młode dajki nie konieczne ladne daja d**y za marne piwo.Dojrzale kobiety maja rozum.Moi zdaniem sa atrakcyjniejsze.

Gość Caveron
Bzdury gadacie! Młode dziś lecą tylko na pięknie zbudowanych facetów i im dają za friko, a takiemu po 30-tce to nawet za 2000zł nie chcą dać bo przecież nie są d******** za wszystko i tak płaci im tatuś z mamusią. A te po 30-tce to żal, same zagadują facetów w necie, nawet takich niezbyt przystojnych, oferują wino i seks, a jak facet nie chce to foch i czarna lista. Kobiety po 30-tce są okropnie zdesperowane. Unikać jak ognia!

Gość gość
30-latka to kobieta w rozkwicie. Za nią problemy z cerą (trądzik, wahania hormonalne), jest świadoma własnych atutów i możliwości, wie czego chce od życia i partnera. Chyba, że autor obraca się w środowisku, gdzie 30-tka to 10-letni staż alkoholowo-narkotykowy, wyrazy współczucia z powodu takiego otoczenia.

Gość gość
Wśród ludzi na jakimś poziomie (wykształconych, ze stałą pracą i osiągnięciami) trzydziestka to dopiero czas zakładania rodziny, wiązania się na stałe. 30-latka z takiego środowiska nie ciągnie za sobą ogonów w postaci byłego męża i dzieci, dopiero zaczyna żyć pełnią życia. Wcześniej stawiała na rozwój, nie komplikowała sobie głupio życia.

Gość gość
30-latka to obwisły biust, zmarszczki na twarzy, umysł roszczeniowy xx Przykre, że w twojej rodzinie i najbliższym otoczeniu tak to wygląda.

Gość gość
30 latki wiedza czego chcą,i seks z taką to niesamowite przezycie!!! gowniary to leżą i czekają :D

Gość PYTANIE DO mężczyzna tuż po 30
a jesli ta 30stka jest dziewica i nigdy nie miala chlopaka a do dzieci tez ja nie ciagnie to co wtedy ??