Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjjjjowka

rozczarowanie plcia dziecka

Polecane posty

Gość majjjjjowka

Moj maz mial nadzieje,ze nasze pierwsze dziecko to bedzie chlopiec a bedzie dziewczynka:) ( dla mnie to nie bylo znaczenia co bedzie, choc chcialam bardziej dziewczynke). Kilka dni temu dowiedzielismy sie o plci, jak dzwonil do domu przekazac nowine to jego mama go pocieszala,ze corki lepsze itd. Jak on komus mowi,ze bedzie dziewczynka to z tak rezygnacja, bez jakich kolwiek emocji. minelo juz kilka dni, pytam sie czy sie juz oswoil z mysla o corce a on ,ze sie cieszy oczywiscie ale jeszcze sie nie oswoil. nie fajnie sie tym czuje.

Gość gość
Zobaczysz ze bedzie córeczka tatusia :)

Gość gość
Ja myślałam, że mój będzie rozczarowany dziewczynką a tu miła niespodzianka - bardzo się ucieszył. Każdy z jego rodzeństwa ma syna a tu taka odmiana. A znam takiego chłopaka, który też pragnął syna, wieść o córeczce go trochę zawiodła a teraz to taka typowa córeczka tatusia. Będzie dobrze autorko. Pokocha malucha i będzie jego księżniczką

Gość majjjjjowka
no wlasnie tesciowa tak do nie mowila, ze to bedzie coreczka tatusia,ze dziewczynki sa za tatusiami itdt a on na to " moj kolega mowi,ze dziewczyny sa bardziej wredne a chlopcy spokojni" bo jego takie sa. ja mu odpwoeidzialam,ze jak z gory zaklada,ze sa wredne to tak ma.

Gość gość
A z kolei mojego kolega z pracy mówi, że dwóch małych synków to istny armagedon w domu hehe, przynajmniej u niego. Wiem, że pewnie jest Ci trochę przykro ale zobaczy mąż córeczkę to bardzo się ucieszy

Gość mmmiiaiaiaiaiai
współczuję Ci. My tez bedziemy mieli córeczke i cała rodzina wniebowzięta. A mój facet jakby się tak zachowywał jak Twój to dostałby ode mnie mnie niezły opi... To tak jakby od początku był rozczarowany dzieckiem, bez winy dzieciątka. Byłoby mi smutno, bo to prawie tak jakby nie chciał tego dziecka :(

Gość gość
Nie martw sie jak maz zobaczy mała to zmieni zdanie.:)

Zobaczysz, że mu przejdzie :). Mój od początku podejrzewał, że będzie córka i żadnego rozczarowania nie było, jest jego małą królewną. U Was tez tak będzie :).

Gość majjjjjowka
wiem,ze bedzie ja kochal, on bardzo lubi dzieci i wszystkie dzieci jego, ale teraz mnie on wkurza a porzadny "op*****l tez dostal"

Gość gość
już tak jest , ze faceci wolą chłopców. Widziałam to po mężu, a dziecko mamy z in vitro więc szanse wpłynięcia na płeć żadne. Na szczęście jest chłopak :)

Gość gość
ja bym mu powiedziała,że ma co zrobił:-)w końcu płeć od faceta zależy. poza tym u każdego zucha,pierwsza jest dziewucha:-) mój ma dwie cory i nawet w pracy się dziewczyny z niego śmieją,że taki za córkami jest.a one go uwielbiają,czasem uważam,że jestem zbędna w domu:-)

Gość gość
U mojego Meza w rodzinie,Musi byc pierwszy chlopak, kiedy chodzilam w ciazy, to wszyscy z jego strony wmawiali mi ze chlopiec jest wazniejszy itp. Moj maz w ogole tym sie nie przejmowal, oby zdrowe bylo, urodzila sie coreczka, a jego brat od tej pory powtarza ze zazdrosci mu teraz , bo to taka coreczka tatusia, a oni maja synka mamusi;-) obecnie, termin za 2 dni bedzie kolejna dziewczynka, maz na poczatku byl troche zawiedziony, ale zaraz mu przeszlo:-)

Gość gość
jak zobaczy jak wezmie na rece to serducho mu zmieknie

Gość gość
2 dziewuchy to przesada, tylko pociąć się :( . Niestety mi też to grozi , bo planujemy jeszcze 2 dzieciaczków :)