Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Idiotek z 175 CM

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie cholernie jak non toper czytam wątki pt "Mam 175 cm, jestem wysoka, co robić!". Ja mam 185, jestem zapisana do Klubu wysokich i tam laski z 175 w ogóle nie są brane pod uwagę, są "dyskryminowane"! Wy wiecie co to znaczy być wysoką?? w takich klubach laski mają od 180 do prawie 2 metrów, to jest tragedia! wasze 175 to się traci przy naszych. Wy idziecie i nie rzucacie się w oczy, a my? Od razu. Wy możecie założyć obcasy i większość z nas nie dosięgnięcie nawet do brody! Macie ku... normalny wzrost więc ja pieprze nie przeżywajcie, bo pomyślcie co czują te naprawdę wysokie jak ja z 185 albo inne z 190 i ponad!

Gość paanterkaa
Najczescisj te z 185 maja brzydkie mordy

Gość gość
paanterka- spojrz na swoją, tylko się nie wystrasz

Gość paanterkaa
I co ci da twoj wzrost xd

Gość gość
Ty nie jestes wysoka, ty jestes olbrzymia. I to raczej kalectwo. Wysokie kobiety to takie wlasnie 170-178 powyzej to jakies babochlopy.

Gość gość
i znów wyzywanie się....

Gość gość
autorka zaczela sama atakowac w temacie. Jaka kultura jej to i takie odpowiedzi.

Gość gość
kogo atakowała? niskie? no chyba nie. A tu od razu że babochłopem jest

Gość gość
ja rozumiem autorke, mam 174 cm a moja kuzynka 183. Ja zaswze narzekalam na wzrost, ale odkad zobaczylam jakie moja kuzynka ma problemy to przestalam bluzgac na swoje174. Ja nie mam problemów z ubraniami, butami, moge nosic obcas, i wiekszosc facetow jest wyzszych ode mnie, rzadko spotykam nizszych. A ona? klopot z butami, ciuchami juz nie mowiac o facetach..

Gość gość
ja znam taka jedną co ma chyba z 180 albo i więcej. z ryja wygląda jak facet, jest chamska i nosi nr buta 43. takie jak ona powinny popełniać samobojstwa

Gość gość
wiec wychodzi na to że takie 140-150 też powinny popełniać samobójstwa bo są nienaturalnie niskie

Gość gość
wy jesteście ludźmi czy potworami? życzyć komuś samobójstwa tylko dlatego że ma 180 i więcej wzrostu? ja pierdziele

Gość gość
Atakowala no jasna cholera przeczytaj temat. Nazwala idiotkami wszystkie dziewczyny ze 175 cm wzrostem. No tak ale nazwanie kogos idiota to komplement. Czlowiek cale zycie sie uczy.

Gość gość
ale w sensie takim że mają się nie przejmować wzrostem, a nie obrażała je że są babochlopami itp

Gość gość
pomijajac te kłotnie wasze, to laska ma duzo racji w tym co pisze, trzeba jej przyznac, sama mam tylko 166 cm ale tez denerwuja mnie te wpisy i lamentowania lasek 170-175

Gość gość
Ja to w ogole nie rozumiem sensu lamentowania nad czyms na co sie nie ma wplywu.

Gość gość
ty tez pewnie nad wieloma rzeczami lamentujesz

Gość gość
jestem idiotką;d

Gość gość
tylko te ktore się tym martwia ze maja 175, czytanie ze zrozumieniem

Gość gość
Ale autorka ma rację! Sama mam 177 cm wzrostu i śmiać mi się chce, jak widzę posty takich jęczących bab, że niby 175 to jakaś masakra i gigantyzm. Na ślubnym jedna taka pisze, że jest "gigantycznie duża" i musi przez to na własne wesele baleriny założyć. No nie idiotka?! Myślę, że autorka nie miała na myśli KAŻDEJ dziewczyny mającej 175, a właśnie takie męczybuły, co to robią problem z niczego.

Gość gość
Moja siostra ma 180 cm wzrostu ale jest tak zgrabna i śliczna na twarzy, że wszyscy się nią zachwycają.

Gość gość
"gigantycznie duża" z 175 cm? haha uśmiałam się - gigantycznie haha

Gość gość
też mam 175 cm i do ślubu w balerinach idę ale takich porządnych, do sukienki princessy. Mój ma 181cm ale ogólnie nie lubię obcasów. Uważam się za wysoką, ale w normie jak najbardziej

Gość gość
185??????? fuuuuuuuuuu

Gość Ciekawostki świata
Rety chcecie niskich zgrabnych kobiet to szukajcie azjatyckich kobiet ( plusem jest wąska ich wąska szparka ), chcecie duże wysokie długonogie i cycate z dużym tyłkiem i szeroką szparką to bierzcie duże białe kobiety lub wielki murzynki !!!

Gość gość
yy a co to ma do tematu postu?

Gość Jak kobieta
ma 185 cm a przeciętna kobieta chce faceta wyższego o 15 cm czyli szukają 2 metrowych ?

Gość gość
takie biorą nawet niższych, byle by mieć... współczuję takim kobietom... i podziwiam za siłę, by walczyć z nieprzychylnym społeczeństwem

Gość 648458
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość 648458
akie biorą nawet niższych, byle by mieć... Nie sądzę ja mam 181cm i wątpię by taka co ma 185cm chciała ze mną być i odwrotnie uważam że kobiety co mają 185cm mają źle tak samo jak faceci co mają 160 cm