Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Piękna nastolatka ma chłopaka bad boya. Jakie to typowe i żałosne

Polecane posty

Gość LoOoOser

Wręcz karykaturalne. Takiemu to bym z przyjemnością odbił dziewczynę. Prawiki górą!

Mam teraz na oku dziewczynę do której pisze wielu facetów, a ona się waha .. szkoda, że mieszka w ZG, a ja w Kr. bo dość dobrze nam się rozmawia i może miałbym jakies szanse gdybym był bliżej.

Gość gość
Piękna nastolatka do trzydziestki będzie gustować w bad boyach. Może wcześniej zapragnie ciepłych kluch i pantoflarza, ale wtedy będzie miała bagaż w postaci zrobionego przez bad boya bękarta.

Śmieszne to jest nawet. Tyle się o tym czyta i później widać, że nawet piękne i niegłupie dziewczyny lecą na "szkolne gwiazdy koszykówki" i pozerów. Ciekawe czy PUA Prawik by zdobył taką dziewczynę. Ona dla mnie za młoda i raczej się nie dowiemy.

Gość gość
A bad boy to znaczy damski bokser i sku..wy syn?czy obszczymajtek bez pracy?

Bardziej damski bokser i sk...syn. Taki też cwaniak, fifarafa, co to nie ja.******cz, obraża innych ludzi, wyzywa. No ale są różne wersje. Pozytywne cechy bad boya są fajne i nad tym pracuje. Ale taki typowy bad boy nie dba o uczucia innych ludzi, nie jest wrażliwy.

A Ty myślisz jeszcze nad dziewicą? Ja mógłbym być ze starszą jeśli się zakocham. Mam jedną na oku, ona się uśmiecha ciągle do mnie, śmiejemy się itd., ale pewnie znowu mężatka.

nie chcę dziewicy wystarczy że dziewczyna jest młodą, zgrabna, jędrna bo widzisz, dziewica +24lata to już też towar wtórny, takie lekko przeterminowane jedzenie, można się struć

Gość gość
A wy niby lepsi jesteście chłopcy lecąc na jej ładną buźkę, jędrne cycki? Poczytajcie swoich tekstów, w was romantyzmu tyle co w pile spalinowej.

Gość gość
Zachowujecie się IDENTYCZNIE JAK SAMCE W RUI, niczym się nie różnicie od psów którzy chcą kopulować z młodą suką, która właśnie ma cieczkę i jeszcze śmiecie to nazywać romantyzmem? Tfu, brzydze się wami, niewyżyte zwierzęta.

Gość gość
a was interesuje tylko wiek i wygląd, jakie to żałosne. Gdybyście chociaż coś sobą reprezentowali a tak to nawet u starszej brzyduli szans nie macie. Ani to charakteru, zainteresowań, ani wyglądu.

Gość gość
kobiet powyżej 24lat nie tykam, bo to towar wtórnej jakości xx a sam ile masz?

Gość gość
prawik +24lata to już też towar wtórny, takie lekko przeterminowane jedzenie, można się struć

Gość gość
,,ha ha ha głos niechcianej starej panny z dzieckiem" - nie mam dziecka i nie jestem stara, pseudoromantyku z Pierdziszewa Dolnego.

Gość gość
Ani udawanie romantyków ani zgrywanie bad boy'ów wam zbytnio nie wychodzi.

Ale pierdzielicie. a nawet nas nie znacie. Ja startuje też do kobiet 10 lat starszych ode mnie.

Gadajcie sobie zdrów. Gdybym powiedział, że liczy się wnętrze, a nie wygląd to zaraz mialbym kolejkę chętnych pasztetów ... no masakra. Przynajmniej jestem szczery! Moja dziewczyna ma wyglądać, być młoda, inteligentna, reprezentacyjna. Sorry, ale prawdziwy facet wie czego chce. I ja wiem. I będę do tego dążył. A im więcej ludzi mnie lży i obraża tym bardziej wiem, że podążam dobrą drogą. Bo dobra droga nigdy nie jest łatwa i przyjemna.

Gość Kituszka
O nieee!!! Jestem "towarem wtórnym" :( To znaczy już żaden bad boy na mnie nie poleci?! Idę sobie strzelić w łeb :P Dobra po obiedzie :P

Gość gość
Kobiety tak maja do 30 lataja za bad boyami a pozniej placz