Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Piękna nastolatka ma chłopaka bad boya. Jakie to typowe i żałosne

Polecane posty

zanim wydasz 200zł na pannę pomyśl sobie co ona za tą kasę może kupić i na ile jej taka kasa starczy. A gdy dojdziesz do wniosku że na niewiele to pomnóż sobie ile facetów dało jej tyle zarobić

Taką jak piękna aptekarka. Piękna, wesoła, towarzyska, inteligentna, z klasą i wartościami.

amotny Romantyk II zanim wydasz 200zł na pannę pomyśl sobie co ona za tą kasę może kupić i na ile jej taka kasa starczy. A gdy dojdziesz do wniosku że na niewiele to pomnóż sobie ile facetów dało jej tyle zarobić x CO MNIE TO OBCHODZI, ciało miała fajne, seks super i lodzik, NIE musiałem znać jej imienia, kupić kwiatów, zaprosić na kolację i mówic że ją kocham, za moją przyjemność warto było zapłacić

Gość GGGGG
Dnia ‎12‎.‎04‎.‎2014 o 19:20, Gość gość napisał:

Zachowujecie się IDENTYCZNIE JAK SAMCE W RUI, niczym się nie różnicie od psów którzy chcą kopulować z młodą suką, która właśnie ma cieczkę i jeszcze śmiecie to nazywać romantyzmem? Tfu, brzydze się wami, niewyżyte zwierzęta.

MILCZ DEBIXXLX ŻAL MI CIĘ!!!!!!

Gość Man at work
Dnia 12.04.2014 o 19:06, Looooser napisał:

Śmieszne to jest nawet. Tyle się o tym czyta i później widać, że nawet piękne i niegłupie dziewczyny lecą na "szkolne gwiazdy koszykówki" i pozerów. Ciekawe czy PUA Prawik by zdobył taką dziewczynę. Ona dla mnie za młoda i raczej się nie dowiemy.

Coś w tym jest. Zakochałem się kiedyś w koleżance z klasy- bez wzajemności. Nie miałem szans gdyż ona była zakochana w najlepszym sportowcu z naszej szkoły, w którym kochało się jednocześnie kilka dziewczyn z tejże szkoły. Był nim nasz klasowy kolega. Ja miałem zwolnienie z WF więc z czym do ludzi. To była beznadziejna sytuacja gdyż ja byłem zakochany w dziewczynie, która mnie olewała, a ona w tym samym czasie była zakochana w naszym wspólnym koledze, który z kolei ją olewał. Ten impas nie uległ zmianie. Po maturze każde z naszej trójki  poszło w swoją stronę i każde z nas znalazło sobie partnera/partnerkę. W naszej klasie nie sparowała się żadna para. 

Gość vvv
Dnia 12.04.2014 o 20:56, claude speed napisał:

seks to przyjemność, ale co ty wiesz ha ha

Seks to przyjemność, jeśli uprawiamy go z ukochaną osobą, a nie z byle kim.

Gość Człowiek nikt
2 godziny temu, Gość vvv napisał:

Seks to przyjemność, jeśli uprawiamy go z ukochaną osobą, a nie z byle kim.

Nie każdy jest demiseksualny jak ja.