Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mi się te buty podobają

Polecane posty

Gość gość
PIĘKNE ! Osobiście założyłabym je do różowych szortów i koszulki na ramiączka w kolorze oliwkowo - zielonym :p

Gość gość
Świetnie autorko, w stylu grunge. Ale drugi pomysł tez niezły. Buty bardzo udane.

Gość gość
a czemu oversizowej, masz nadwagę?

Gość gość
Nie, jestem szczupla:) Nawet bardzo i uwazam, ze wlasnie luźniejsze rzeczy z Np dopasowana ramonesle wyglądają dobrze.

Gość gość
Dokładnie te same buty kupiła sobie moja babcia i jest mega szczęśliwa.

Gość zapend
masz świetny gust i styl , do różowej miniówki będą idealne

Gość anetttu31
mam znajoma która prowadzi szmateks i oddaje mi do palenia wpiecu co się nie sprzeda.przysiegam ze spaliłam prawie identyczne.to nie było zlosliwie.na nodze się kiepsko prezentowaly...

Gość nnnyyyyt
mam znajoma która prowadzi szmateks i oddaje mi do palenia wpiecu co się nie sprzeda.przysiegam ze spaliłam prawie identyczne.to nie było zlosliwie.na nodze się kiepsko prezentowaly...

Gość zapend
anetttu31 wysyłam na Twój adres Straż Miejską , przygotuj się na mandat w wysokości 500 zł.

Gość gość
kup je wreszcie jak tak ci się podobają a nie bez przerwy wstawiasz tutaj i dopytujesz

Gość nnnyyyyt
przykro mi,ale u nas nie ma strazy,poza tym pisze z czyjegoś kompa i bardzo daleko od domu,a w tej dziurzeto wszyscy musieli by mieć mandatybo pala tym samym,bieda az piszczy...

Gość gość
brzydkie i tyle w temacie, ale jak to twój styl to kupuj.

Gość gość
jak dla mnie te buciory są wstrętne, takie ordynarne obrzydliwe buciory, bym się wstydziła w tym wyjść na ulicę. Ogólnie nie lubię koturn, ale te są wyjątkowo brzydkie. Kosztują 450zł, a ja bym ich za darmo nie chciała. Nie wiem ile masz lat dziewczyno ale masz fatalny gust, te buty są wstrętne i nie nadają się do chodzenia po ulicy bo ludzie będą się z ciebie po prostu śmiać, patrzeć jak na głupią. Podsumowując: ohydne wulgarne buciory w kosmicznej cenie fuj, no ale spoko pewnie jesteś bardzo młoda, klasa i gust przychodzi z wiekiem.

Gość gość
przeciez te trepy to jeszcze resztki towaru niewysprzedanego w 98, wtedy na bazarze za 30 zl chodzily a teraz duren je sprzedaje w necie, ale mu nie schodza to zaklada durne tematy i udaje, ze chce je kupic. Za takie gowno zlotowki bym nie dala, przeciez to tak tandetnie wyglada jakby za 2 zl byly