Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcenic

Mdłości przy chłopaku!

Polecane posty

Gość niechcenic

bardzo proszę Was o rady i pomoc, bo nie wiem co robić :(( otóż mam pewien problem. mam chłopaka z którym chodzę do szkoły. w szkole wszystko jest ok, ale kiedy w weekend mamy gdzieś razem wyjść automatycznie zaczynam się źle czuć. boję się, że zwymiotuję przy nim, a przez samą myśl zaczyna robić mi się niedobrze. najgorzej jest kiedy wchodzimy do jakiejś restauracji. on zamawia jedzenie, a ja na nie patrzę, powstrzymuję mdłości, a on pyta się czemu nie jem. to jest straszne i męczące. boję się, że nigdy nie będę mogła żyć w normalnym związku, skoro przerażają mnie tak proste czynności jak jedzenie. co jest tego przyczyną i jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
moim zdaniem to poczatki nerwicy bierz jakies ziolka na uspokojenie i staraj sie sama sebie uspokajac i tlumaczyc ze przeciez nc zlego sie nie dzieje

Gość gość
tabletki mogą nie pomóc. Może pisz z nim i nawet powiedz co się z tobą dzieje albo to zrozumie albo nie.

Gość niechcenic
Ale co mu napisać? Słuchaj mam biegune i nie moge sie z tobą spotykać? Poradźcie coś jak to ubrać w słowa

Gość niechcenic
ktoś się ze mnie podaje. to wyżej o biegunce to nie ja ;))

Gość Jużnyj92
Napisz mu że podczas jego wizyt towarzyszą Ci luźne stolce wymagające stałego kontaktu z pomieszczeniem wypróżniczym zwanym toaletą :)

Gość niechcenic
co wy macie z tą biegunką? XD nie towarzyszy mi. po prostu mnie mdli i nic więcej. z góry dzięki za pomoc

Gość ewelina18
Ja też przy swoim partnerze wilgotnieje analnie co jest bardzo krępujące :(

Gość gość
heheh smieszny temat apropo biegunki, ale tak na poważnie dziewczyno wyluzuj troche to tylko facet, a nie jakis super bohater, no chyba że jest tak paskudny, ze Cie bierze na mdłości...