Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syn marnotrawny

Tak zabawe kończy Wrocław

Polecane posty

Nie pieprz tylko przyjmij wreszcie do wiadomości że metalu słuchają tez ludzie po 40 i przeproś za bzdety które wypisywałeś. behemotha akurat nie lubie i nigdy nie słuchałam i nie wiem czemu dla przeciętnego badziewiastego polaka metal kojazy sie tylko z Behemothem i Nergalem.

Gość gość
metalow jestes z wrocka? widzialam sie w butach na wysokim koturnie opis wypisz wymaluj ty

Gość gość
metalow jestes z wrocka? widzialam Cie w butach na wysokim koturnie opis wypisz wymaluj ty

No i przeproś za wypowiadanie sie o rzeczach na których sie nie znasz - sama gram na gitarze różne thrash metalowe kawałki i jest to sztuka dośc trudna i wymagajaca. I metal nie jest muzyką łatwą w odbiorze, trzeba sie z nim osłuchać, tak jak z jazzem, to nic dziwnego że go nie rozumiesz i uwazasz za hałas, ale błagam cie nie wypowiadaj sie nigdy więcej o rzeczach o których nie masz pojęcia 🖐️

oho, sam mnie zaczepił w tym temacie, mimo iz już odpuściłam bycie upierdliwą i goniącą go po tematach, to teraz mnie bedzie ignorowal. PRZEPROŚ.

cytat z mojego linku: "Adam Kowalczyk, 42-letni prawnik, mieszka w Ostrołęce. W jego rodzinnym mieście było kilku satanistów. Dziś jeden z nich jest radcą prawnym, inny szefem działu personalnego. Ciężkiej muzyki wciąż słuchają. On sam w szafie nie ma ani jednej koszulki, która nie miałaby nadrukowanego logo zespołu, a długie włosy ściął dopiero pół roku temu." I co, widzisz, jak sie myliłeś? To teraz kur/wa odwołaj te głupoty które powypisywałes.

Gość gość
Bardzo, bardzo mocny psychodeliczny temat :D