Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi 14

shiza ciążowa!! Kto jeszcze tak ma??

Polecane posty

Gość mimi 14

Może ja zacznę. Jestem prawie 3 miesiące po stosunku. Robiłam testy z apteki od 12 dnia po stosunku wszystkie negatywne. Robiłam też testy z krwi beta hcg kilka razy poniżej jeden. 13 tyg. po stosunu byłam na usg u gina nic nie widział. Od tego jednego stosubku miałam 3 miesiączki. ALE Testy z apteki mogly sie mylić. Bete hcg mogli pomylić w labie albo mjó organizm jej nie wytwarza. Lekarz mógl nie widzieć ciąży albo miał zły sprzęt. Krwawienia w ciąży przypoinające miesiączke mogą występować. Ja już sama nie wiem co myślec. Może ktos jeszcze tak ma?? albo się wypowiedzą dziewczyny które zaszły w ciąże i się późno dowiedziały?? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Gość gość
Ciąża urojona jak już, dziewczyno na głowę powinnaś się leczyć. I piszę całkiem całkiem serio !

Gość gość
i znowu TY, weź idź do psychiatry- moze on się nie pomyli

Gość gość
spoko luz jeszcze tylko 6 miesięcy ci zostało. :D

Gość mimi 14
Ja już nie wiem co mam zrobić nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić. W internecie są takie różne historie nie wiem w co mam już wieżyć sama nie potrafie tego ogarnąć. Sa przypadki że albo w labie się pomylili, albo lekarz miał słaby sprzęt, albo dziewczyny miały niską betę a jednak były w ciąży, Nie mogę nikomu powiedć o swoich myślach a tak bardzo się boje. Jetem tym wszyskim wykończona. Dla Was to może śmieszne głupie i chore ale ja naprawde nie umiem sobie z tym poradzić.

Gość Mini 14
Ja już sama nie daje rady rodzicom nie mogę powiedzieć . Mało śpię nie jem. Dręczy mnie to już od 3 miesięcy, a jak pomyśle że jeszcze 6 mam czekać. Nie wiem czy sobie poradzę. Nie ma na forum dziewczyn które coś podobnego przechodziły? Dziękuję jeszcze raz za dopowiedzi

Gość gość
"Sa przypadki że albo w labie się pomylili, albo lekarz miał słaby sprzęt, albo dziewczyny miały niską betę a jednak były w ciąży"- no właśnie ALBO, nie ma możliwości, żeby to wszystko przytrafiło się jednocześnie o już tyle razy c***isano, żebyś poszła do psychiatry lub psychologa, a ty zamiast to zrobić, to dalej żale wylewasz na kafe, no ale jak widać- głupich nie sieją...

Gość gość
Haha biedna. Mam rozumieć, że to był tylko jeden stosunek. Jakby było więcej to pewnie przez lata by się męczyła. Haha

Gość gość
Ja nie miałam ale się nad nią zastanawiałam

Gość Mini 14
Tak był tylko jeden stosunek, mój pierwszy, i ostatni. Wiem że dla Was to głupie i nie normalne. Nie wiem co teraz zrobię myślałam że może są dziewczyny co będą wiedziały co czuje. Dzięki że ktoś się odezwał.

Gość gość
Ja tak miałam,dowiedziałam się pod koniec 5 miesiąc.Nie zwlekaj,powiedz chłopakowi

Gość Mini 14
Żeby mu powiedzieć to musiała bym wiedzieć kto to jest. Nie napisałam Wam że ktoś mi dodał coś do picia i z tej nocy mało co pamiętam. Wiem powinnam to zgłosić na policję. Nie wiem co teraz mam zrobić, chciała bym żeby wszystko było jak dawniej .

Gość gość
Już ci napisałam co masz zrobić. Pójść do specjalisty -bo masz poważny problem psychiczny. Jeśli ktoś cię zg****ił to tym bardziej musisz pójść do specjalisty po pomoc bo jak widać sama sobie z tym nie poradzisz a na forum tym bardziej nikt ci nie pomoże, bo każdy przypadek jest inny i od tego właśnie są fachowcy i terapie. Nie wiem na co ty liczysz.