Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie uprawiamy seksu

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim od pewnego czasu mój chłopak ma problem z przedwczesnym wytryskiem, wejdzie i od razu musi wyjść, zero ruc********est mi strasznie źle, w sumie komu by nie było w takiej sytuacji. Jesteśmy razem 3 lata, wszystko było ok a od około pół roku tak się dzieje. Już nawet nie mamy ochoty na to bo wiadomo co będzie, rozczarowanie, smutek. Przez to jest między nami źle, oddalamy się od siebie. Dramat po prostu..

Gość gość
mój też, wlezie na mnie ruszy troche i ma wytrysk, makabra :O chciałabym byc zerżnięta ale mowy nie ma nawet dobrego jednego puknięcia nie ma

Gość gość
i cóż zrobić.. nie wiem jak smakuje prawdziwy seks

Gość gość
nikt nic nie powie? :/

Gość gość
droga babo, niech 3 razy się spuści, za czwartym, jak mu tylko stanie, to kolejny wytrysk będzie na tyle opóźniony, że Cię wreszcie zerżnie i dostaniesz orgazm, kumasz? Albo kupcie dildo w seksszopie i przypiętym do bioder dildem będzie Cię rżnął aż będziesz lwiczeć z bólu rozkoszy😠

Gość gość
pierwszy wytrysk do pochwy będzie naturalnym lubrykantem poślizgowym, by nie uszkodzić śluzówki.

Gość gość
ponieważ kobieta wymaga 5 x dłuższego czasu by szczytować, więc 5 spustów mężczyzny i następny spust wyzwoli orgazm. Kto to powiedział, że chłop musi na początku wytrzymać z wytryskiem spermy >10 minut, by za pierwszym wejściem wyzwolić u kobiety orgazm? Coś takiego nie musi być kompleksem dla mężczyzny, jeśli tylko da radę wyzwolić u siebie 5 wytrysków, gdyż przez to ma 5 razy więcej przyjemności.

Gość gość
zapiszcie sie do genwer

Gość gość
A jak jest u Was kafeterianie ...?

Gość gość
no to soe czesto zdarza akurat na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs