Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widziały gały co brały

Polecane posty

Gość gość

Często tu na forum pada to stwierdzenie. A ja opowiem wam moją historię, bo na prawdę często jest inaczej. Jestem 4 lata po ślubie, ślub brałam z kochającym, troszczącym się o mnie mężczyzną. Wspierał mnie, pomagał mi, kochał, przytulał, całować. Myślałam ideał. Mamy rocznego synka, dziecko chciane, wyczekiwane. Mąż zakochał się z nim już w szpitalu. Przez 3 miesiące pomagał mi, wstawał w nocy, podawał. Jakieś pół roku po porodzie nie mogę poznać męża. Nie pomaga mi, nic go nie interesuje, nie wie nic o dziecku, co syn lubi, co nie lubi, jaki ma rozm ubranek, nie interesuje go ile ma już zębów. NIC. Dużo razy słyszałam; że jak mi płacą (jestem na macierzyńskim) to ja się powinnam opiekować dzieckiem. Jakby to kara była. Wypomina mi że dziecko to nie pępek świata, i on nie będzie niczego dla niego zmieniał. Dla mnie jest oschły, niemiły, wręcz chamski. Niestety gały 4 lata temu widziały co innego,

Gość gość
odpowiedz prosta, ma kogos innego, kochanke ktora teraz jest dla niego najwazniejsza

Gość gość
tez mi sie wydaje ze kogos ma niestety radze poweszyć

Gość gość
zraz tam kochankę, niekoniecznie Faceci zmieniają się

Gość gość
Uświadom mu co jest nie tak. Jeśli będzie naprawdę źle a jesteś wierzącą osobą to się wyprowadź. Najpierw porozmawiaj z nim, zatroszcz się o niego, pokaż że jest dla Ciebie ważny.

Gość gość
Niestety, ale z doświadczenia kogoś mi bliskiego potwierdzam wpis wyżej. Mężczyzna, który się tak zachowuje, i to z dnia na dzień, ma kochankę. I zwykle zaczyna się to właśnie kilka miesięcy po urodzeniu przez żonę dziecka. Typowy schemat.

Gość gość
po porodzie kobiety zajmuja sie dzieckiem a nie facetem i czesto jest to ciezkie przezycie dla faceta, dla kobity gorsze ale facet ma slabiutka psychike

Gość to ja autorkaaa
rozmawiałam z nim o tym, prosiłam, błagałam, płakałam. dla niego to ja jestem nienormalna i robię problem.

Gość to ja autorkaaa
czy ma kochankę, nie wiem. nie mogę powęszyć, przez dziecko. może to głupie, ale wczoraj oglądałam podsłuchy i wydaje mi się to dobrym pomysłem.

Gość gość
ty nie masz go blagac tylko byc stanoacza, tak to mu sie szybko znudzisz

Gość gość
I będzie tak Tobie niestety mówił, bo jak już pisałam, ma kochankę. Przykro mi bardzo. To się zaczyna w ciąży, bo wtedy kobieta dłuższy czas nie może uprawiać seksu, a poza tym jest bardzo skupiona na dziecku i mężczyzna schodzi na dalszy plan. Ta para jest już dawno po rozwodzie, a on rzucił tą kochankę i ma nową.

Gość to ja autorkaaa
błagam jak już na prawdę padam ze zmęczenia po całym dniu, a on leży i nic nie robi. On po prostu widzi we mnie wroga. Odzywa się jak do wroga.

Gość gość
to musisz zdecydowac czy jest sens to ciagnac

Gość gość
Jest zazdrosny o dziecko. Twój mąż jest jedynakiem może? Albo najmłodszym synem?

Gość gość
bo chlop jest potrzebny babie tylko po to zeby jej dziecioka zrobic pozniej jest niepoitrzebny i takie sa wlasnie efekty :classic_cool:

Gość gość
tez tak mysle, ze babom sie we labach przewraca, nie szanuja tego co maja a pozniej zdradami sa zaskoczone

Gość gość
jak zwierzeta samiec sie spuscil i moze isc bo samica sie bedzie teraz mlodymi zajmowac :classic_cool:

Gość gość
Nie, to Wam mężczyźni brak wyobraźni, że niemowlę kilka pierwszych miesięcy wymaga ciągłej opieki i że gdybyście się w to zaangażowali i choć trochę pomagali, to kobieta miałaby trochę więcej siły na to, by móc się Wami nieco więcej zainteresować. Dodatkowo jeszcze kobieta po porodzie jest osłabiona i musi się wszystko zrosnąć, spada podobno nieco libido, a bezsenne noce z powodu wstawania do dziecka najtwardszego by wykończyły. Nie chcecie pomóc i nie potraficie utrzymać małego w spodniach przez nieco więcej czasu, to potem kończy się rozwodem i bardzo dobrze.

Gość autorka od teściowej
Po pierwsze: mąż ma jeszcze tylko starszego brata, który szybko się wyprowadził, mój mąż jest traktowany bardzo ulgowo, strasznie go rozpieszczali, wszystko się mu należało, był zawsze w centrum. x x Po drugie. Nie, nie zajmowałam się tylko dzieckiem. Chciałam byśmy byli rodziną, jak dziecko spało, zawsze szłam do męża, przytulałam, całowałam, poświęcałam mu bardzo dużo czasu, x x Po trzecie. Moje libido jest b. wysokie. Zawsze mówiłam mężowi że chciałabym 2x dziennie. To ja go prosiłam. Kupuję ładną i seksowną bieliznę, gorsety, mam tego mnóstwo, wysokie buty. Nigdy mężowi nie odmówiłam seksu.

Gość gość
Autorko, zebyś wyszła z siebie i stanęła obok to jak qrwa się przyczepi do rozporka żonatego, to za całokształt będzi ciebie obwiniała i męża buntowała przciew tobie

Gość autorkaaaaaa
on tak sie właśnie zachowuje, jakby go ktoś buntował. TAkie miałam wrażenie ostatnio.

Gość autorkaaaaaa
wiecie co, życie jest z******te. Spełnij marzenie kogoś, daj mu syna. Jak sie dowiedział, że to syn to skakał pod sufit. Jeszcze było inaczej. A teraz jestem jego wrogiem.

Gość gość
to na 100% jest qrewka. dla takiej szmaty żonaty i dzieciaty facet to super materiał na partnera. musisz ostro zareagować, ze nie życzysz sobie qrewskich zachowań niczym z burdelu i patrz na reakcję meża

Gość dieta 108
stań pewnie przed nim i bardzo pewna siebie powiedz że wiesz o wszystkim i ze ma wybrać między toba a nią,,i obserwuj reakcję meza

Gość gość
Nie każ mu wybierać, bo to jest twój mąż i on już wybrał żeniąc się z tobą. Zażądaj natychmiastowego zaprzestania koorestwa z zawodową dzifffką - tak ją nazwij zawodowa dziffka i nie cackaj się, bo korffe nazywając po imieniu nie urazisz.

Gość gość
Wypomina mi że dziecko to nie pępek świata, i on nie będzie niczego dla niego zmieniał. Dla mnie jest oschły, niemiły, wręcz chamski. Niestety gały 4 lata temu widziały co innego, --- Mężczyzna czuje się odrącony. Masz dziecko ale masz także męża kobieto, on też pragnie Twojego zainteresowania, czułości, bliskości.

Gość gość
Przeciez napisala, ze okazuje mu zainteresowanie i sie stara, a to on ja odtraca. Moze ma dziecko do domu dziecka oddać, zeby widzial ze jest ważniejszy?:o

Gość gość
A co głupią babę obchodzą uczucia męża . Zrobił swoje czyli ją zapłodnił a teraz ma tylko harować jak wół i broń boże o nic się nie upominać . Ja będzie grzeczny i odda wszystką kasę to może raz na 2 tygobnie z łaski dupci dostanie

Gość gość
Jest roszczeniowa, po wpisać widać, robi teraz z siebie męczennicę.

Gość gość
Już się qrwy obudziły i pierzą brednie o zaniedbanym mężu