Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widziały gały co brały

Polecane posty

Gość Jebłaaam
Kocham kafeterie :D

Gość gość
A co głupią babę obchodzą uczucia męża . Zrobił swoje czyli ją zapłodnił a teraz ma tylko harować jak wół i broń boże o nic się nie upominać . Ja będzie grzeczny i odda wszystką kasę to może raz na 2 tygobnie z łaski dupci dostanie>>>> Głupia baba to taka jak ty co chętnie wyliże brudnego penisa cudzemu mężowi i powie że to miłoś

Gość gość
A co głupią babę obchodzą uczucia męża . Zrobił swoje czyli ją zapłodnił a teraz ma tylko harować jak wół i broń boże o nic się nie upominać . Ja będzie grzeczny i odda wszystką kasę to może raz na 2 tygobnie z łaski dupci dostanie>>>> Głupia baba to taka jak ty co chętnie wyliże brudnego penisa cudzemu mężowi i powie że to miłoś Małżeństwo to wspólne MY, a nie JA i TY.

Gość Bug bag
A co z dzieckiem wtedy? Zając sie mężem i odsunąć małe bezradne dziecko Mądre bardzo

Gość gość
Małżeństwo to wspólne MY, a nie JA i TY. ***** Co ty nie powiesz szmatko pucująca jęzorem penisa żonatego chłopa? :D

Gość gość
dziś mu nie wyliżesz, bo się wykąpał i nie przyjedzie do ciebie, żeby znów prześmiardnąć :D:D:D

Moze problem polega na tym, ze maz uwaza, ze synek "zabral" mu ciebie. Ze wlasnie teraz maluch jest pepkiem swiata a nie on. Sa faceci, ktorzy bardzo zle to znosza. Moze to jego obecne zachowanie to taka mala zemsta na tobie za to, ze on nie jest juz u ciebie numer jeden.

Gość rusz głową a nie główką
Co ty nie powiesz szmatko pucująca jęzorem penisa żonatego chłopa? Jestem na tyle atrakcyjna i seksowna i inteligentna, że mogę mieć każdego wolnego faceta jakiego zapragnę, żonkosi nie potrzebuję, nie są mi do niczego potrzebni. A to że się we mnie zakochują to ich sprawa nie moja. A ty jesteś tak nieziemsko głupi że oczy bolą od czytania twoich postów.

Gość gość
rusz głową a nie główką Co ty nie powiesz szmatko pucująca jęzorem penisa żonatego chłopa? Jestem na tyle atrakcyjna i seksowna i inteligentna, że mogę mieć każdego wolnego faceta jakiego zapragnę, żonkosi nie potrzebuję, nie są mi do niczego potrzebni. A to że się we mnie zakoch*ją to ich sprawa nie moja. A ty jesteś tak nieziemsko głupi że oczy bolą od czytania twoich postów. **** Ale się szmatka zbulwersowała. :D Wyglądasz jak połdopy zza krzaka dlatego wszyscy wolni pouciekali. Został tylko ten żonaty co raz na jakiś czas pozwoli abyś umyła mu penisa :D

Gość gość
Hahaha qrewka bajkopisarka sie oburzyła :D

Gość rusz głową a nie główką
Po 1/ to ja mam odwagę, by pisać po 1 nikiem a nie dodawać te same wulgarne posty jako gość po 2/ słonko, może w twoim światku towarzyskim zdrady są powszechnie akceptowalne, a nawet za przyzwoleniem 2 strony, to twoi koleżkowie latają na d****** bo żona ich nie rozumie i nie zaspokaja. po 3/ po 2 kierunkach jesteś a taki prostak.

Gość gość
kierunki to ty masz 2 do góry i na dól jak konia dosiądzisz oraz w prawo i lewo jak jęzorem machasz :D:D:D

Gość autorkaaaaaa
stań pewnie przed nim i bardzo pewna siebie powiedz że wiesz o wszystkim i ze ma wybrać między toba a nią,,i obserwuj reakcję meza xx xx powie mi żebym sie poszła leczyć i nic mu nie udowodnię. Najpierw muszę być naprawdę pewna. xx xx xx Piszecie, że mąż jest zazdrosny o dziecko. Śmieszy mnie takie coś. Przecież wiedział przed że dziecko nic samo nie zrobi. Że tak na prawdę to jest pępek świata. A on ma do mnie pretensję jak mówię żeby mi pomógł bo jestem zmęczona. Przecież to wspólne dziecko a ja czuję się jak samotna matka. I nie piszcie, że go zaniedbuje. Bo pisałam że chciałabym częstego seksu, że go przytulałam i całowałam. Nie odtrącam go, bo mamy dziecko to już spadaj. Nie robię tak.

Gość gość
Autorko, odrobacz męża i zagoń go do sprzątania chałupy i gotowania obiadu, bo ty przy dziecku sama robisz, więc jesteś zmęczona :D

Gość gość
skąd jesteś??napisz swojego osobistego e-mila doradze ci jak sprawdzić męża czy kogoś ma na boku

Gość autorkaaaaaa
jak mam to zrobić żeby mail tutaj nie był widoczny?

Gość Kisiel1988
Autorko jezeli chcesz pogadac to musimy się koniecznie skontaktowac, mam ten sam problem. I czuje się bardzo samotnie

Gość autorkaaaaaa
nie umówię się na seks :P

Gość Kisiel1988
Hej :) nie o to mi chodzilo :) jestem 25 letnia dziewczyna z prawie 2 letnia coreczka I rowniez tkwie w dziwnym zwiazku ktory tak naprawde nie sprawia że jestem szczesliwa :( brakuje mi kogos z Kim moglabym pogadac, kto zrozumie jak się czuje

Gość autorkaaaaaa
w takim razie chętnie porozmawiam, tylko jak podać emaila żeby tutaj nie był widoczny?

Gość gość84
Ktoś wcześniej napisał, że być może problem jest taki, że dziecko jednak przysłoniło Ci świat, a zwłaszcza jego. Ty możesz tego nie widzieć ani nie zdawać sobie z tego sprawy, mimo to może tak właśnie być.

Gość gość
ja mam dzieci i przeszłam ten trudny czas po porodzie - to jest pierwszy etap kryzysu małżeńskiego wynikającego z pojawienia się nowego członka rodziny trzeba dużo cierpliwości by po prostu ZAAKCEPTOWAĆ ten stan rzeczy i próbować się z mężem dogadac

Gość gość
Kobieto! Twój mąż brał sobie piękną zadbaną dziewczynę, a ty co? Pewnie żarłaś w ciąży za 10-ciu górników i wyglądasz jak wieloryb na wakacjach. Chcesz odzyskać uwagę i miłość męża ZACZNIJ DBAĆ O SIEBIE. Rusz się na siłownię, uskutecznij dietę. A jak ci się nie chce to idź do chirurga na odsysanie tłuszczu, zrób lifting. Żeby facetowi zależało musi mieć na czym mu zależeć!!!

Gość autorkaaaaaa
Dużo czytałam przed porodem właśnie o tym zaniedbaniu męża po porodzie i obiecałam sobie że ja tak nie zrobię i na prawdę się starałam, staram się nadal. Nie odpychałam męża, właśnie bardziej niż zwykle potrzebowałam jego bliskości. x Co do tego że się zapuściłam po porodzie, to akurat się mylisz. Przytyłam w ciąży 6 kg, więc chyba wielkiej różnicy nie ma. Dbam o siebie nadal, tak jak przed ciążą.

Gość gość
Wiem z doświadczenia że mężowie wolą opiekować się córeczkami, a synków mają w doopie, chętnie by ich wywalili na śmietnik. Małą ładną dziewczynką łatwiej się pochwalić w towarzystwie, łatwiej ją chować niż chłopca z adhd, więcej satysfakcji. Tacy już są faceci.

Gość autorkaaaaaa
akurat mąż marzył o chłopcu. Jest dumny z tego, że ma syna.

Gość autorkaaaaaa
rozmawiałam wczoraj z mężem. Powiedziałam mu że widzę co się dzieję, że źle mnie traktuje. I że myślę, że ktoś go buntuje. Może to głupie i naiwne ale powiedziałam mu, że jeśli ma inna to mam prawo to wiedzieć, żeby mnie nie oszukiwał. Oczywiście wyparł się. Nikogo nie ma.