Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skuteczne tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś sprawdzone?

Gość honoratta
ja brałam w zeszłym roku tabletki slimcea i mogę je zarekomendować. spadek jest zauważalny.

Gość studentka Poznan
Ja polecam Tobie tabletki Foreverslim.W ciągu trzymiesięcznej kuracji można schudnąć sporo.Trzeba tylko pamiętać o zmianie diety .Nie musi to być jakaś drastyczna zmiana wystarczy zrezygnować z kiepskiego jedzenia i gazowanych napoi,na słodycze i tak nie będziesz miała ochoty.

Gość Satrrtytka
Jak dla mnie tylko slimcea, jawny skład i zero oszustwa, jak korzystałam z niej dobrze się czułam po skończonej kuracji żadnego efektu jojo. Mój wynik to 9 kilogramów w 3 miesiące

Gość gość
Jedyne tabletki jakie stosowałam to Foreverslim.Pierwsze podejście do tabletek i od razu trafione.Tempo odchudzania było rewelacyjne,po skończonej kuracji nie mam problemu z utrzymaniem wagi.Jestem bardzo zadowolona bo przynajmniej nie musiałam eksperymentować z nietrafionymi dietami i mało skutecznymi suplementami.

Gość inezka27
W sobotę w końcu moja waga wróciła do normy.Brałam Foreverslim i nawet nie potrzebowałam trzech miesięcy dała radę wcześniej .Ale Foreverslim dokończę brać bo nie chcę aby odpukać pojawił się efekt jo-jo.

Gość gość
doskonałym wyborem dla mnie były tabletki slimcea mimo, że był to mój pierwszy zakup i nie mogę go z niczym porównać. Niczego innego nie brałam. Tabletki Slimcea działają doskonale pomagając osiągnąć w krótszym czasie efekty odchudzania. Sama mam dietę, która zasilona tabletkami jest łatwo utrzymywana i skuteczna.

Jeśli chcecie sprawdzone tabletki to moim zdaniem tylko tutaj: 

www.dietalux.wordpress.com 

Gość

daj sobie spokoj z ta reklama wrzucana wszedzie, gdzie sie da bo to zalosne. od wczoraj na ok 20 tematach na kafe ten sam post

schudnac "cudownie" mozna albo na dobrze dobranej diecie, albo wylacznie na tabsach dzialajacych na osrodek glodu w mozgu- adipex, sibutramine, meridia itp.

zadre zielone herbaty, wyciagi z kawy, mango afrykanskie, jagody goi czy acai ani cholera wie ci w tym dietalux jest nie pomoze wam schudnac, to zwykly chwyt marketingowy i zdjecia kupowane od ludzi, ktorzy schudli prywatnie lub sie odessali

Gość

zadre foreverslimy ani slimunoxy i inny badziew, nie nabierajcie sie, polecaja sami producenci albo zatrudnieni od nich spece od reklamy