Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to ugrysc mam

Czy ona jest lesbijka

Polecane posty

Gość jak to ugrysc mam

Poznalam kolezanke z innej szkoly i bardzo skracajac, ona mialam chlopaka ja mialam chlopaka, oboje zerwalysmy ze swoimi chlopakami z roznych powodow. Ta laska jest bardzo zamknieta w sobie ale i tak dobrze mi sie dogadywalo z nia. Pare miesiecy temu poszlysmy na impreze, i tanczylysmy ze soba itp. Uczyla mnie walca wiec bylysmy blisko. W trakcie tego tanca, wiele razy patrzyla sie na mnie z odleglosci doslownie 5 cm. Potem gdy siedzialysmy odgarniala mi wlosy z ramion mowiac ze tak lepiej wygladam. Tlumaczylam sobie to tym ze to ona robila mi fryzure bo sama jest fryzjerka. Poszlysmy do lazienki i bez problemu przy mnie sikala itp. a poczlysmy z zamiarem poprawy make up. Potem nocowalysmy u mnie bo nie chcialam zeby wracala pijana. Przebieralam sie i zauwazylam jak patrzy sie na moje cialo i je jakby mierzy wzrokiem. Przez cala noc bylam w staniku. Gdy ona sie przebierala, zdjela wszystko lacznie ze stanikiem zostala tylko w majtkach i bardzoooo wolno i leniwie sie ubrala. Po imprezie pisalysmy i ona walila mi tekstami bardzo dwuznacznymi. A jeszcze w czasie imprezy sugerowala ze ludzie mysleli ze jest lesbijka, i teraz naapewno tez tak pomysla bo przyszla z dziewczyna a nie chlopakiem. Kiedys dala mi prezet wart 200 zl (!?) a nawet nie uwazalam jej za bliska kolezanke. Czy ona jest lesbijka albo bi? Zaznaczam ze sama nie jestem, ale nie wiem co o tym wszystkim myslec.

Gość gość
lesba jak nic

Gość gość
a po czym tak myslisz ?