Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec Antoni

Moi drodzy parafianie

Polecane posty

Gość ojciec Antoni

Z okazji zbliżających się świąt każdy praktykujący katolik powinien pójść do spowiedzi.Jako że jesteście ludźmi zapracowanymi przychodzę do was w ten niedzielny poranek aby wysłuchać wych grzechów i ewentualnie je odpuścić jeżeli zauważę skruchę.

Gość Pastafarianin Janina
Witaj Ojcze, czy w ramach rozgrzeszenia jak zwykle loda czy tym razem coś więcej ? :)

Gość Pastafarianin Janina
Oto moje grzechy, od 5 lat kocham się z ojcem antonim z parafii i robimy sobie rimming raz w tygodniu, ojcze? ojczeee ? ojczeeeee?

Gość ojciec Antoni
no cóż :o

Gość ojciec Antoni
Nie mówmy o mnie bo ja siebie już rozgrzeszyłem,a ty Janinko wpadnij dzisiaj pokutę będziesz musiała zaliczyć

Gość gość
zrobiłam loda psu koleżanki, ona to nagrała na telefonie :O

Gość ojciec Antoni
Jeżeli pies był ochrzczony i przyjął pierwszą komunię to nie masz grzechu.

Gość do autora kretyna
Słuchaj matole . Jak chcesz sobie jaja z wierzących robić to się doucz . Katolicy mają obowiązek w okresie wielkanocnym przyjmować Komunię świętą a spowiadać się raz w roku bez podanej daty . Jeśli nie popełnią grzechu ciężkiego a spowiedź odbyli mniej niż rok temu to nie muszą . A teraz pocałuj mnie w moją ateistyczną ass ((@))

Gość gość
chyba nie był :(

Gość ojciec Antoni
Kochany ateisto nie ucz ojca dzieci robić,zawiść która jest w tobie też jest grzechem,uwolnij się od złych myśli przeciw bliźniemu swemu a dusza twa zazna ukojenia

Gość gość
debil :(

Gość ojciec Antoni
Twoje imię nic mi nie mówi powiedz coś więcej o sobie

Gość gość
alez jestescie denni.....nawet takich spraw nie potrafici uszanowac !:( POCZEKAJCIE KIEDYS PRZYJDZIE OPAMIETANIE,jak Bozia zabierze sie za was!!!!

Gość ojciec Antoni
Jako słowo na niedzielę proponuję poczytanie artykułów na temat ośrodka wychowawczego sióstr miłosierdzia św.Karola Boromeusza w Zabrzu.Zobaczcie ile dobra są w stanie zrobić wysłannicy boży.

Gość gość
do autora kretyna --- co za dyrdymaly wypisujesz. Piszesz "raz w roku do Komunii i do spowiedzi" --- to tak jak bys raz na rok sie najadla...

Gość do autora kretyna
Przykazanie kościelne: Przynajmniej raz w roku spowiadać się i w Czasie Wielkanocnym Komunię Świętą przyjmować Kolejna mundra osoba na forum i to pewnie praktykująca katoliczka . Katechiżm się kłania a powinno go znać kazde 9cio letnie dziecko przystępujące do I Komunii Świętej . Dziękuję i żegnam

Gość ojciec Antoni
Tutaj jest więcej o kochanych siostrach wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/pani-jeszcze-nie-wie-co-to-jest-pieklo/tc0x

Gość ojciec Antoni
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/pani-jeszcze-nie-wie-co-to-jest-pieklo/tc0x

Gość gość
odp*****la wam dzieciaki!!!!

Gość gość
Ojciec Antoni. Za takich jak Ty i innych Twojego pokroju potrzebna jest modlitwa za Was i to sporo. Niech Wam Bóg Błogosławi we wszystkim i doprowadzi Was do Wiecznego Zbawienia. Amen

Gość gość
Prawdziwi chrześcijanie !!! Mam prośbę. Módlmy się za takich ludzi. Proszę. Bardzo proszę. Błagam. Oni nie wiedzą co czynią. Z góry Wam dziękuję.

Gość ojciec Antoni
Im większy wasz strach przed Bogiem tym grubsza moja kieszeń.Niech strach będzie z wami.

Gość gość
Prawdziwi chrześcijanie !!! Mam prośbę. Módlmy się za takich ludzi. Proszę. Bardzo proszę. Błagam. Oni nie wiedzą co czynią. Z góry Wam dziękuję.