Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tragedia pod Chelmnem

Polecane posty

Gość gość

Znowu dzis zginelo 5 mlodych osob....BRAWURA,BRAWURA,BRAWURA!!!!

Gość gość
nie wiem gdzie taka wieś jest, jaka część Polski? okolice Chełma?

Gość gość
kujawsko -pomorskie ....kolo Swiecia nad Wisła...Chełmno przepiekne miasto

Gość gość
nie 5 tylko 7 a jechali w 9 . Gnojom się we łbach przewraca . Głupota . Miałem taką samą Renówkę jaką jechali i jest to na prawdę bezpieczny wózek ale jak się do niego wpakuje 2x tyle osób co powinno i zap******la jak idiota to niestety tak się to może skończyć . Szkoda dzieciaków i ich rodzin ale głupich nie sieją .

Gość gość
jak 9 osób się zmieściło do osobówki? :D hehe nieźle a wiem gdzie jest Kujawsko Pomorskie :) tam jest w Solcu kujawskim piękna wieża tv

Gość gość
Tak masz racje to gnoj***ardzo mlodzi..a teraz zafundowali rodzicom traume na cale zycie...rano pisali,ze 5 zginelo na miejscu,2 ciezko rannych,a 2 pozostalych lekko !mlodosc....brawura,glupota i tragedia dla rodzin !!!!

Gość gość
To był kombiak

Gość gość
Kierowca nie miał prawa jazdy i miał 16 albo 17 lat. Niezłe, a najmłodsza ofiara 13 lat. Ciekawi rodzice co 13 letnie dziecko puszczają na całonocne imprezy.

Gość gość
kombiak z przyczepką i dodatkowym schowkiem na rowery na dachu? p.s kto chodzi na dyskoteki w Wielkim Poście :O

Gość dieta 108
młodośc, każdy z nas był młody i głupi, tylko my mamy szczęscie życ, szkoda ludzi i rodziców ich,

Gość gość
Siedzieli pewnie jedno na drugim :-o Dla kierowcy lepiej by zginął.

Gość gość
Wychowywanie bezsssssssstresowe :( :( :( i to sa efekty!

Gość gość
dieta 108 mów za siebie :O to,że Ty byłaś młoda i głupia nie znaczy,że każdy był :classic_cool:

Gość gość
tak 7 dzieciakow zginelo ,a rodzice,co z nimi??????gdzie byli rodzice o tej porze,gdy dzieciarnia szalala!!!

Gość gość
mnie rodzice nie wypuszczali z domu po 22 i dzięki temu żyję i mam już 27 lat i nic mi nie jest, a ci co mieli wolność już nie żyją albo zgwałceni pobici kalecy

Gość gość
Akurat kierowca mógł przeżyć, bo od jego strony auto najmniej zniszczone. Trafił w drzewo tyłem, tam gdzie 7 osób siedziało.

Gość gość
każdy bylmłody i głupi, ale w róznym znaczeniu, nie mów że zawsze byłas ułozona , stateczna , 6 same w szkole, niedziela kosciół, że nic nie masz za uszami, jeśli tak to nudziartwo ,, szkoda ludzi, właśnie gdzie wtedy byli rodzice, czemu chłopak bez prawa jazdy jezdził samochodem,

Gość gość
jechali rozbitym autem? tak jest w artykule napisane...

Gość gość
nie chodziłam do kościoła, zdarzylo się wypic i zapalić, ale wszystko z głową, a może po prostu miałam więcej szczęscia

Gość Jebłaaam
mnie rodzice nie wypuszczali z domu po 22 i dzięki temu żyję i mam już 27 lat i nic mi nie jest, a ci co mieli wolność już nie żyją albo zgwałceni pobici kalecy . .hahha . Dobre, dobre

Gość gość
podobno najmłodsza ofiara miała 13 lat

Gość gość
pytam sie ,gdzie byli rodzice????:(

Gość gość
Rodzice a przynajmniej jedno z nich dało dziecku kluczyki do samochodu :(

Gość gość
Bóg pomścił znieważenie Pana Jezusa, bo jak można w Post imprezować

Gość gość
najstarsza ofiara miałą 17 lat, dlaczego w artykule napisali że to byli meżczyzni i kobieci jak to są dzieci? ja mając 17 lat mogłam pomarzyć o aucie, rodzice kazali mi jeździć w foteliku z tyłu dla bezpieczeństwa !

Gość gość
mając 17 lat jezdziłaś w foteliku dobre........

Gość gość
Ja tak samo, matka trzymala mnie pod kloszem, nie moglam chodzic na imprezy, nie moglam chodzic po nocach, dopiero jak poszlam na studia to matka mi na wiecej pozwala, ale jakos i tak juz nie chcialo mi sie nawet z tego korzystac wiec glownie siedzialam w domu, nie imprezowalam. może dzięki temu wciąz zyję i nikt mnie nie zg\wa\lcil. Ale żeby gówniarze 16-17 lat jeździli po nocach autami, no to jest po prostu smieszne. Jakby mieli takich rodzicow jak moi, to by dostali wpi\er\dol taki, że by cicho w domu siedzieli. Niestety teraz dzieciom na za duzo się pozwala, bezstresowe wychowanie. Jak ja bym do matki powiedziala: zamknij gębę, to bym przez tydzien na tylku nie mogla usiąść. A teraz gadają do rodzicow co chcą, odwal się stara ku\r\wo, spi\er\dalaj. Doszlo do tego, że rodzice BOJA SIE WLASNYCH DZIECI. Nie raz czytalam na forum jak jakas 40letnia baba się żali bo nie radzi sobie ze swoją 18 letnią córką, która mimo że jest wciąż na jej utrzymaniu to się rządzi matką i mówi jej co ma robić :O i ta biedna mamusia nie wie co z nią począć :O Mordy na nią nie podniesie bo się boi wlasnej corki, wiec robi co ona chce :O szwęda sie ta corka po nocach, lajdaczy sie ze starym dziadem, a matce pyskuje. Mimo że wciąż z nią mieszka i na jej utrzymaniu :O to jest jakas masakra. Pamiętam jeszcze jak moja starsza siostra miala chyba z 16 lat i też się tak zachowywala, pyskowala, łazila gdzie chce, to moja matka sie z nią nie patyczkowala, tak jej po ryju dala, że sie mojej siostrze odechcialo spotykac z podejrzanymi typami 15 lat starszymi. Albo sie mnie sluchasz i wracasz do domu przed 20 albo sie wyprowadź! i jej rzeczy za drzwi. I poskutkowalo. A teraz tak się z tymi dzieciorami bawią, że aż żalosne to jest, żeby ojciec bal sie wlasnego syna albo matka swojej corki...

Gość gość
selekcja naturalna niedorozwinetych osobnikow stada

Gość gość
Podobno kieowca byl ten ,ktory ocalal....czy wyobrazacie sobie jak on bedzie zyl z przeswiadczeniem ,ze jest sprawca smieri 7 osob...kolezanek i kolegow,a teraz co przezywaja wszyscy rodzice....... :( i jak on dalej bedzie zyl.....zeby ta tragedia chociaz dala tym mlodym do myslenia,to jeszcze cos by bylo,ale nie :( Tez niedawno pod Swieciem zginelo 4 braci..........innym razem z Bydgoszczy zginely 4 osoby ,2 ocalalo......Boze to koszmar!

Gość gość
nie wyobrażam sobie jak teraz musi się czuć te co kierował i przeżył masakra jakaś szkoda dzieci