Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktory kolor wozka?

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze o wyrazenie opinii na temat koloru wozka. wozek ten sam, tylko kolory inne i roznica 200zl. z tych tanszych to wybralabym raczej niebieski jasny, a z drozszych bezowy lub granatowy, tylko nie wiem czy warto tracic 200zl wiecej bo kolor nie taki...

Gość gość
Nie warto!

Gość gość
chcialam wrzucic tu stronki ale wyrzuca mi jako spam, wie ktos co zrobic zeby sie udalo??

Gość gość
wpisz nazwe wózka i kolory

Gość gość
usuń http://

Gość gość
byś pokazała albo chociaż podała nazwę wózka i wówczas lepiej stwierdzić jaki kolor pasuje do modelu ,ja miałam beżowo -brązowy ABC design 4 tec nie wiem jakoś w pierwszej chwili mi się spodobał ,też za kolor inny się dopłacało ale też czekało się długo a ja nie doczekana chciałam mieć wózek już w domu ,i może poszukaj na allegro w sklepach internetowych może będzie te sam wózek w innym kolorze a osobiście uważam że nie ma sensy dopłacać 200zł za iny kolor .

Gość gość
://allegro.pl/lupo-comfort-baby-design-3w1-maxi-cosi-mimas-grati-i4139302513.html ://allegro.pl/lupo-3w1-baby-design-mimas-safety-4-adac-gratis-i4120618226.html udalo sie,bez http z przodu, takze musicie sobiew dopisac.

Gość gość
Oj, ale nieładne te wózki.

Gość gość
Mi się najbardziej podoba i wg mnie pasuje do modelu wózka z pierwszego liku tylko kolor 04 a z drugiego to ten pierwszy zielony szary ,niebieski ani trochę .ale uważam że dopłacać nie warto nie jest to wózek wart tego aby 200zł za kolor wydawać ,potem i tak nie sprzedasz go za dobrą cenę i nie ważne jaki będzie kolor

Właśnie! Weź ten, który Wam pasuje o w takim kolorze, zeby pasował i do dziewczyny i do chłopaka w razie czego na przyszłość. Wuzki 3-kołowe ponoć lepsze są w manewrowaniu.

Gość gość
wuzki cóż to takiego jest ,a po za tym 3 koła są wywrotne .

Gość gość
atramentowy :)

Mnie się bardziej podobają kolory ciemne. Mniej na nich widać kurz, błotko etc. Ale z kolei bardziej znać na nich upływający czas, takie kolory widocznie blakną od promieniowania UV...

Gość gość
lepszy drozszy granatowy bo sie nie brudzi na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs