Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobic? Jestem z chłopakiem prawie 5 lat mieszkamy razem a problem polega na tym ze on jest jakby w niej zakochany. W pokoju sa jej zdjęcia ... Kiedy pójdziemy do niej na obiad z zachwytu nie moze wyjść zaś jak ja coś ugotuje noooo dobre. Ona dzwoni on jedzie . Jeszcze do niedawna spali razem w rodzinnym domu. Zawsze jak sa razem on ja trzyma za kolano i patrzy jak w obraz!! Pomocy, powiedziałam mu ze widzi ja na codzien i jeszcze zdjęcia a pokoju ma to on : tak ma byc!!! :(

Gość gość
no to odejdź - po co rozwalasz jego najważniejszy związek i jego największą miłość???

Gość gość
Siostrę za kolano???? Olej go. Jego siostra będzie zawsze pomiędzy wami, nie uwolnisz się od niej. Zawsze wybierze ją, w myśl zasady, że siostrę ma tylko jedną a kobiet może mieć mnooooostwo.

Gość gość
Wczoraj mu powiedziałam ze odchodzę a on ze nie wyrzuci siostry zeswojego zycia ... Zawsze razem aaaa jak mu powiedziałam to mówił ze jak bede chciała to żebym napisala

Gość gość
Ohyda:o on jest zburzony:o ciekawe czy nic ich nie łączy, bo ja bym miala podejrzenia.

Gość gość
*zaburzony

Gość gość
albo siostra albo mamusia no koszmar na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Chodzą sobie pod rączkę , na tygodniu sie uczy i nie ma dla mnie czasu a weekend w domu gdzie podobno robi jej śniadanie do łóżka i tak w kółko ...

Gość gość
To jest juz chore , naprawde ,.Mojego partnera siostra tez ma obsesję na jego punkcie , ale ja to ukruciłam i on nie miał nic przeciwko temu .Teraz jestem wróg nr jeden , no ale mamy spokój :).Bez przesady u mnie doszło do tego ze pieniadze wciąz chciała bo jej dziecko chodzi głodne itp albo jakieś płacze ze on jedyny facet którego kocha i bedzie kochała no k***a :P

Gość gość
gość Wczoraj mu powiedziałam ze odchodzę xxx ale oczywiście nie odeszłam, co?

Gość gość
No nie jesteśmy razem .. Ale tyle lat z dnia na dzien mi nie przejdzie

Gość gość
w pierwszym poście piszesz "Jestem z chłopakiem prawie 5 lat mieszkamy razem", a nie "wczoraj odeszłam od faceta"

Gość gość
Bo nie wiem czy odejść na dobre czy po prostu ja jakoś zle interpretuje ich zachowania . Nie wiem co robić dlatego napisałam ten post

Gość gość
aha! czyli odeszłam, ale dalej z nim mieszkam i śpię, bo z dnia na dzień mi nie przejdzie, tak?

Gość gość
Nie mieszkam jestem w rodzinnym domu , a on w swoim

Gość gość
o godzinie 11:08 jeszcze mieszkałaś z nim

Gość gość
Zaskoczę cie ! Nie mieszkałam ;) franca głupia z ciebie