Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem od wielu lat zaufac zadnemu mezczyznie i juz nigdy chyba nie zaufam

Polecane posty

Gość gość

nie umiem sie odblokowac mam 32lata

Gość Wszystko Czerwone
niewiele tracisz 🖐️

Gość gość
Niech zgadne wybieralas dupkow

Gość gość
przeciez kazdy z nich sie kryje zaden nie ma na czole napisane d**ek na poczatku kazdy jak miod jest a pozniej wychodzi z nich wszystko co ty z ksiezyca spadles?

Gość gość
Ciekawe ze jakos inne kobiety maja wokolo siebie samych w porzadku facetow a inne leca wlasnie na dupkow

Gość gość
kwestia szczescia i trafienia

Gość dlaczego wy rozgraniczacie
skoro kazdy facet to d**ek

Gość gość
ale sa i fajni faceci daj szanse komus na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Niedawno poznałam faceta, który twierdzi, ze co roku biega na pielgrzymki. Wystarczyło pozgrywać łatwą i pijaną i okazało się, że proponował szybkie bzykanie z kolegą w pakiecie (on był na 100% trzeźwy i nie wyglądało na to by żartował, oczywiście w praktyce się nie przekonałam). Kobiety, nie ufajcie facetom.

Gość gość
nie ma juz merzczyzn same podroby

Gość a mi szkoda
hm... trzeba się chyba po prostu przyglądać i trzymać faktów; no i też - słuchać samej siebie, ufać sobie... jak Ci źle - to znaczy, że JEST źle, a jak Ci dobrze - to znaczy, że jest dobrze - i tyle... babki mają tyle problemów z facetami chyba dlatego, że jak z kimś są, to przestają ufać sobie, pozwalają sobie wciskać kity typu: "ej, no przestań, wcale Ci nie jest źle, tylko tak Ci się wydaje; to, że nie dzwonię/spotykam się z innymi babkami/żeruję na Tobie - tak naprawdę jest w porządku, tylko Ty się czepiasz"; albo: "przysięgam Ci, że to już ostatni raz, że już nigdy, że od tej pory już zawsze...", itd... :( moja mama mówiła: "nie słuchaj tych, co ładnie mówią, bo to jest bardzo łatwe, tylko patrz na to, co chłopak robi" - jakby się tego trzymać, plus jeszcze - ufać samej sobie, tzn. - mieć granitową pewność, że jak z czymś mi źle, to JEST źle, niezależnie od tego, że ktoś mi próbuje wmówić, że to czy tamto jest wg niego normalne, wszyscy tak robią, ja się czepiam, itd... - no to naprawdę ten problem z "zaufaniem" znika...