Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śluz podczas ciąży

Polecane posty

Gość gość

jak wyglada sluz z I trymestrze ciazy ? czy to sa jakies uplawy tego sluzy czy jego brak ?

Gość gość
ja mam biały śluz, taki gęsty. raz więcej a raz mniej,ale raczej go sporo.

Gość gość
taki białawy miałam, teraz w II trym. się zmienił na taki żółtawy, wystraszyłam, się, że to infekcja ale ginekolog wysłał mnie na wymaz i wynik był prawidłowy. Brałam tylko przez 10 dni provag, zmieniłam płyn do mycia na taki z kwasem mlekowym i śluzu jest o wiele mniej.

Gość gość
Ja wlasnie dowiedzialam sie o ciazy i sluzu jest srednio duzo, tak 2-3 razy dziennie czuje ze cos poleci i koniec. Wydzielina biala gesta, czasami lekko zabarwiona na jasny braz przez zagniezdzanie sie zarodka. Jestem 3 dni po spodziewanym okresie

Gość gość
u mnie prawie od początku przy 2óch ciążach wydzielina była mleczna,wodnista, raczej bezzapachowa.Profilaktycznie stosowałam lactovaginal,ale taki śluz jest fizjologicznie prawidłowy.U mnie z czasem było go coraz więcej.W III trym musiałam już nosić wkładki cały czas..

Gość gość
A taki śluz zabarwiony na jasny brąz to jest ok?

Gość akacjonnn
Śluz zabarwiony na jasno różowo/jasno brązowo miałam tydzień przed spodziewaną miesiączką potem śluz zmienił się na mlecznobiały. Poszłam do ginekologa, który oznajmił, że jestem w ciąży :) Od samego początku zażywałam provag i centrum dla kobiet w ciąży. Moja siostra w ciąży zażywał te dwa produkty i nie miała ani problemów intymnych ani anemii, więc byłam do nich przekonana. Obecnie jestem w 32 tygodniu ciąży, nie miałam żadnej infekcji intymnej, hemoglobinę mam w normie i dzięki probiotykowi nie mam problemów z zaparciami. Byle do 40 tygodnia, już się doczekać nie mogę :)