Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia95

Prezent.

Polecane posty

Gość Basia95

Cześć. Mam pewien problem. Kończę właśnie szkołę (liceum) i szukam prezentu dla mojego nauczyciela geografii. Nie jest on moim wychowawcą ale wiele on dla mnie zrobił, a dokładniej to poświęcił mi bardzo dużo czasu przygotowując mnie do dwóch konkursów. Chciałabym mu dać coś, co nie jest oklepane, coś przez co będzie miło mnie wspominać. Nie mam zbyt dużo kasy i szukam jakiejś taniej alternatywy.

Gość gość
długopis i pioro w ladnym etui,znajdziesz w księgarniach i empiku.Prezent jak najbardziej odpowiedni dla nauczyciela.

Gość KasiaPoznan
Jeśli Twoj nauczyciel wiele dla Ciebie zrobił to może dasz mu w prezencie jakaś ramkę ze zdjeciami Twoimi z konkursów na które Cię przygotowywał ? Wydaję mi się to całkiem nietuzinkowym pomysłem :) Znalazłam taką stronkę http://www.instadruk.pl/produkty-instagram-fotoramka.html myslę że tam by coś ciekawego znalazła.

Gość Basia95
Wydaje mi się, że zdjęcie to trochę przesada - zbyt osobiste.

Gość karla445
Pod adresem możesz zamów szkolny foto album www.pixbook.pl/schoolbook Może przygotuj mu taki z zdjęciami uczniów, których nauczał z dedykacją.

Gość Lolitka779
ja ostatnio zamówiłam chłopakowi etui na telefon i był bardzo zadowolony, w tym sklepie zamówiłam : smartcase4u.pl/pl/