Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulinka222

co się dzieje?

Polecane posty

Gość dulinka222

biorę tabletki anty. mam 20 lat wyjechałam z narzeczonym na urlop i zapomniałam tabletek zapomniałam jej wziąć w piątek i sobotę dzisiaj już po powrocie wzięłam i współżyliśmy w każdym dniu nie dochodziło do wytrysku w środku, ale gdy poszłam do ubikacji zauważyłam krew pomyślałam, że to normalne, ale dzisiaj z rana dostałam krwawienia, co się dzieje?

Gość gość
nie wzięłam tabletek i dlatego krwawiłaś

Gość dulinka222
to jest normalne, skoro niecały tydz, temu miałam miesiączkę?

Gość dulinka222
????

Gość dulinka222
czy może mi ktoś racjonalnie odpowiedzieć na moje pytanie?

przy tabletkach nie masz normalnej miesiączki tylko tzw. krwawienie z odstawienia (w czasie przerwy siedmiodniowej w tabletkach zrobiłas przerwę i dostałaś tego krwawienia z odstawienia) hormony to nie witaminy, nie można ich sobie zapominać, bo wpędzisz siew kłopoty zdrowotne i potem będziesz jęczeć, jak to pigułki zmarnowały ci zdrowie antykoncepcja hormonalna jest dla kobiet myślących! zachowałaś sie nieodpowiedzialnie, zastanów się, czy ta antykoncepcja jest dla ciebie!

Gość gość
Myślenie nie boli Jedzieszpieprzysz sie z chłopakiem i zapominasz tabletek Głupia c**a z ciebie, to pierwsza rzecz która bym spakowała A ta nie dosc ze zapomniała to jeszcze dziwi sie ze po odstąpieniu dostała okres Ok a teraz kolejna rewelacja dla ciebie, szykuj sie na kolejny szoke do końca cyklu mozesz mieć plemienia przez to ze przez dwa dni nie wzięłam tabsow