Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny Łukasz z Piły

Dziewczyna z oazową przeszłością

Polecane posty

A więc poznałem jakiś czas temu taką. 29 lat (ja 32). Po nieco bliższym poznaniu i rozmowach na różne tematy podpytałem ją lekko i potwierdziła, że należała do kościelnej Oazy. Podczas pierwszego zbliżenia zsuwam jej majtki, a tam włochato jak w dziupli. Najdelikatniej jak potrafiłem, dałem jej do zrozumienia, że lubię jak dziewczyna ma tam gładziutko wygolone, na co ona " jak ci się tam nie podoba, to nie musisz tam zaglądać!! ". Zamarłem. Po tygodniu kolejne zbliżenie i moja delikatna (!!!) sugestia, że lubię "tam" być pieszczony ustami, na co usłyszałem "oszalałeś ?! jak chcesz takich rzeczy to wynocha do tych co stoją na ulicy !! One ci zrobią !". Kurcze, ładna, zgrabna dziewczyna, ciałko super szczupłe, spokojna, wykształcona, a mentalność jednak nie do przyjęcia. Zmuszony jestem zakończyć tę znajomość.

Gość gość
Słusznie Łukasz. Przesyłam serdecznego żółwika zrozumienia i współczucia. <żółwik> - Piotrek

Gość gość
Ja też mam wlochato jak w dziupli , ale nikt mnie jeszcze tam nie macał...

Gość gość
Zapomniałem dodać, że kiedyś spotykałem się z równie nawiedzoną katoliczką. Miała różne jazdy od bycia skrajnie wyuzdaną do bycia skrajnie gorliwą. Wszystko zależało od faz cyklu miesięcznego chyba, albo księżyca. Kiedyś mi wypaliła, że nie może się całować, bo jej Maryja nie pozwala. Innym razem pisała mi takie smsy, że zboczeniec by się zawstydził. Ogólnie nie mogłem przetrawić laski, więc wymieniłem na młodszą, ze zdrowszą psychiką. Tobie też polecam.

Gość gość
To o żółwiu i Maryi, to pisałem ja czyli Piotrek :D hehe

Podejrzewam, że jej reakcje są takie a nie inne, bo nie jest jeszcze porządnie doświadczona seksualnie, nie wie co to dobre bzykanko. Ale nie chce mi się jej uczyć i pokazywać wszystkiego. Może jej się jednak nie odmienić i wciąż będzie zamknięta na erotykę (jej zdaniem wyuzdaną).

Gość gość
bo wyuzdaną!

Gość gość
Palmę się święci a nie "piesci ustami".

Gość gość
rozbawił mnie ten żółwik :D

Gość gość
Łukasz, przecież nie przyniesiesz jej gromnicy i nie powiesz, że z gromnicą to nie jest grzech. Uświadamianie takiej osoby to walka z wiatrakami. Dla niektórych seks to tylko pod kołderką i przy zgaszonym świetle. -Piotrek

Gość gość
i nie nazywam się Żyła... jak coś... hehe -Piotrek

Gość gość
A dla niektorych na skwerku...

Gość gość
Do którejś tam powyżej - soczyste obciąganie ustami męskiego członka nie jest żadną wyuzdaną erotyką tylko normą w łóżku ;) Przynajmniej ja uwielbiam robić to mojemu mężczyźnie ;);) To pisałam ja , Karolina ;)

Gość gość
Karolina, ubawił mnie Twój podpis. Złośliwa dziewczyna z Ciebie :D Co do treści, to się zgadzam z Tobą w 100 a może nawet w 101 procentach. - Piotrek

Gość gość
Chwalisz się, czy żalisz? To twoja mentalność jest nie do przyjęcia. Obgadujesz dziewczynę na babskim forum, bo ci z nią nie poszło? Prawdziwy mężczyzna tak się nie zachowuje. Jesteś c**a, nie facet. Żaaal.

Gość gość
Czemu zlosliwa, ja żadnej zlośliwosci nie widze. Wypowiedziala swoje zdanie.

Gość gość
Nie tego się spodziewałeś? No i dobrze, twoje prawo chcieć czegoś, jej odmówić, bo jej nie pasuje. Ale nadawać na nią na forum? Prostactwo kompletne.

Gość gość
Chodzi o "to pisałam ja, Karolina" ... nieeeee, zupełnie to nie ma związku z poprzednimi postami, zupełnie :D gość 17:31 Nie zadław się tą pianą :P Autor szuka porady, czy da się taką kobietę ucywilizować, czy to raczej beznadziejny przypadek. To anonimowe forum, więc to żadne obgadywanie. Wyluzuj.

do osoby z 17.34 - ja nadaję i obgaduję ?? a co robi tu 99% dziewczyn na tym forum pisząc o swoich facetach ??? No litości dziewczyno !! :)

Gość gość
Dziewczyna cywilizowana, pytanie czy chłopaka /autora/ da sie jeszcze ucywilizować.

Gość gość
Sądzę, że nie. Egzemplarz beznadziejny.

Gość Kierowca bombowca
Hehe typowe prowo :D

Gość gość
Gość 17:38:59 - hehe to taka drobna prowokacja z mojej strony. Wiedziałem, że jak tylko napiszę magiczną frazę "ucywilizować dziewczynę" to zaraz zlecą się tu jakieś feministki z pianą na ustach :) Ps. Mnie się nie da ucywilizować. Jestem dzikus z brodą z lasu.

Gość gość
Po co cywilizować kogoś, kto nie rozumie, czym jest intymność i szczegóły spotkań z kobietą opisuje na forum? Głupota jest nieuleczalna.

Gość gość
Każde prowo ma jakis sens tylko gleboko ukryty.

Gość gość
Nudne prowo, kiepsko skonstruowane. Nie ma takich imbecyli.

Gość gość
To forum jest anonimowe. Co ci z tego, że ktoś opisze szczegóły intymne, jak nawet nie wiesz o kogo chodzi? Zluzuj dziewczyno.

Gość gość
Ja nie mam piany na ustach, gawedzimy sobie.

Gość gość
Cieszę się. Pogłaskałbym Cię po tym nastroszonym grzbiecie kotku :P

Gość gość
mysle, ze na poczatku drogi erotycznej kazda dziewczyna ma jakies opory, a jesli facetowi cos takiego nie odpowiada bo chce od razu dziwke w lozku to niech faktycznie spada i szuka gdzie idziej :D