Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dromulus

Odstające uszy u chłopaka operacja

Polecane posty

Gość dromulus

Witam, mam do was dziewczyn takie pytanie...czy będąc w związku z chłopakiem, który ma brzydko odstające uszy (powiedzmy, że widzicie to, ale staracie się nie zwracać na to tak jawnie przy nim uwagi, żeby nie widział tego i nie czuł się głupio, ale wam również rzuca się to w oczy), i jednak wiecie że męczy go ten problem uszu, miały byście pretensje do niego, że chce poddać się operacji uszu ? Wg was byłoby to coś złego z jego strony ? Fryzura zakrywająca nie wchodzi w grę, kręcące się włosy w okolicach uszu wcale ich nie zakrywają, tylko sprawiają że wygląda to totalnie słabo, paradoksalnie jeszcze gorzej niż z krótkimi...

Gość gość
Odstajace uszy ,to nie jest problem.Maly zabieg potrzebny i zupelnie inaczej buzka jego bedzie wygladala. Wiem,ze odstajace uszy szpeca,ale wszystko da sie zrobic w tych czasach.

Gość gość
Pretensje? Dziwne podejście. Ja miałam odstające, jak powiedziałam że robię operację to mój chłopak nawet się ucieszył, ale im było bliżej tym bardziej zmieniał zdanie, tyle że ja byłam nieugięta i to w końcu nie dla niego robiłam tylko dla siebie. Rodzice też wielce przeciwni ale się uparłam bo co oni mogą wiedzieć, jak np ja się męczyłam z rozpuszczonymi włosami latem w upały. I zrobiłam, nie żałuję nic a nic, ból śmieszny. Polecam.

Gość gość
a kogo polecacie do plastyki uszu w Warszawie?