Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam minimalizm

Polecane posty

Gość gość

Moj przykładowy codzienny ubiór: 1. Biały, bawełniany tshirt 2.Dobrze skrojone granatowe albo czarne jeansy typu skinny z podwyższonym stanem 3. Luźny, pleciony sweter w kolorze szarym 4. Sztyblety 5. Granatowy płaszcz albo skórzana ramoneska w czerni 6. Czarna, skórzana torebka bez żadnych ozdób Nuda czy nie? Jeśli chodzi o makijaż to mam bzika na punkcie ładnej cery. Pielęgnuję ją dokładnie ale też ujednolicam podkładem. Podkreślam lekko brwi. Czasem umaluję górne rzęsy tuszem. Albo wręcz przeciwnie oczy pozostawiam nieumalowane ale w usta wklepuję szminkę w kolorze wina:P

Gość fiołkowa wiosna
ja też lubię taką nudę, ale zamiast swetra zakładam żakiet, albo rozpinany sweter. gdzie kupujesz te dobrze skrojone dżinsy? bo ja jestem tak niewymiarowa, że każde na mnie leżą beznadziejnie.

Gość gość
Swietnie. Kate Moss tez sie tak ubiera. Nawalenie na siebie falbanek, korone, kolorow i kilo bizuterii to prowincjonalny szyk.

Gość zapend
strach na wróble stojący na polu pozbył się kompleksów

Gość gość
Ja jeansy kupuje w Armani Jeans , drogo ale swietnie leżą to tego T-shirt i cardigan :) Makeup to powder fondation , blusher , ciemno podkreślone oczy i mascara , usta blade beżowe

Gość gość
Ja mam dwie idealne pary spodni. Jedna jest od Hugo Bossa (luzik, upolowałam na przecenie za 700zł w Wawie więc powiedzmy, ze rozsądna cena) a drugie od Calvin Kleina (te kupiłam zagranicą). Ale z takich tańszych jestem całkiem zadowolona z jednych z Zary albo z Massimo Dutti. Levis też robi fajne, takie ze stretchem:) Generalnie wiem, że to dużo kasy ale wychodzę z założenia, że wolę mniej niż więcej a tandetne

Gość gość
Tylko że to NIE JEST minimalizm. :) Bez jaj. Minimalizm to bawełniana koszulka, bawełniane/dżinsowe/płócienne spodnie, brak makijażu. A ty pindrzysz się jak na odpust i twierdzisz że to minimalizm.