Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóle żeber w ciąży zwłaszcza po lewej stronie

Polecane posty

Gość gość

strasznie boli mnie w lewym boku pod żebrami...gdy dotykam skóry wydaje mi się jak by to miejsce było stłuczone tylko siniaka brak....jestem w 34 tyg ciazy,,,czy to niebezpieczne??

Gość gość
normalne

Gość aga85142
w tym tyg ciazy juz macica jest wysoko i uciska na ta okolice mnie tez bolalo ale bardziej pod piersia ,klulo,pieklo a nawet bol przeszywal do plecow;/

Gość gość
no i mnie piekło tak dziwnie

Gość gość
Miałam to samo, okazało się po porodzie ze synu wykrzywił mi zebra po lewej stronie :(

Gość gość
nawet nie mów...ale jakie miałaś objawy?? duże miałaś dziecko mój mały w 33 tyg miał już2300g....ja znów nie mam jakiegos ogromnego brzucha///

Gość gość
Urodziłam syna z wagą 3810. Ja tez nie miałam dużego brzucha i synu nie miał zbytnio u mnie miejsca więc te wykrzywione żebra to właśnie przez to :/ Dodatkowo bidak miał wykrzywioną stopę jak się urodził ale to chwila rehabilitacji i było wsio ok. No niestety moje żebra mi się nie wyprostowały ;)

Gość gość
no to mnie nastraszyłaś;/..

Gość gość
Przecież nikt nie mówi, że będzie u Ciebie tak samo :) Spokojnie, niczym sie nie martw , będzie dobrze! Ale jak widzisz, przyczyn takich bólów jak masz Ty moze byc kilka.

Gość gość
no tłumacze sobie tym,ze dziecko jest duze...a tu jeszcze 6 tyg....ciekawe jak bedzie do końca:)