Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odzywa się

Polecane posty

Gość gość

witam ,proszę o radę.pisałam z jednym chłopakiem smsy,czasami dzwoniliśmy do siebie.flirtowaliśmy ,trochę sexu przez tel.oboje jesteśmy w związkach,a nasza znajomość nigdy nie przekroczyła tej granicy fizycznej !!! znamy się też w realu!.ostatnio trochę mnie poniosło i powiedziałam Mu bardzo głupią rzecz.przestał się zupełnie odzywać !!! co o tym myśleć?

Gość gość
a co mu powiedzialas?

Gość gość
że miałam wypadek ,bo chciałam zobaczyć czy Go to zmartwi.teraz nie wiem ,czy mnie olał,czy się pogniewał.

Gość gość
jeśli mnie olał,to wolałabym,żeby mi o tym powiedział,a On nic !nie odpisuje na moje smsy,chociaż dużo razy Go przepraszałam.nie wiem co robić? lubie z Nim rozmawiać.

Gość gość
no bardzo to pięknie powiedziałaś, zawsze mnie śmieszą takie gnidy wymyślające powody, żeby się szybko z nimi skontaktować. np.zabiję się. żenada!

Gość gość
to nie tak!!! po prostu byłam zła na Jego zachowanie poprzedniego wieczora i jak do mnie napisał,to jakoś tak samo poszło.jest mi wstyd!!! ale ile można przepraszać???

Gość gość
skup się na własnym związku on na swoim a nie flirtujesz i jeszcze głupoty wymyślasz, oj porządna z ciebie kobieta jak czort