Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem co może być pociągającego w stopach, czy też seksownego bo nie

Polecane posty

Gość gość
??

Gość kocham damskie stópki
Tak samo można powiedzieć: cycki jak cycki - co w nich seksi? dupa jak dupa - co w niej seksi? Kobiece stopy mogą być tak samo seksowne jak inne części ciała i jest to jeden z najważniejszych punktów na erotycznej mapie ciała - i to jest fakt! Ale niestety w naszym kraju świadomość na ten temat jest bardzo mała. Niektórzy praktykują różne perwersje, a taki niewinny fetysz uważa się w większości za coś dziwnego i nienormalnego. Przykre. Ja jak widzę zadbane kobiece stópki to od razu robi mi się twardo w spodniach, zwłaszcza jak jest na nich piękny french :)

Gość gość
Potwierdzam

Gość gość
O tak, zadbane kobiece stópki to jest to! Może jakaś pani się pochwali swoimi? :)

Gość calowac stopy Pana
przytulać się do nich (oczywiście jeśli ten mezczyzna dba o nie i...myje :D ech...ale ja jestem zboczona :P

Gość gość
calowac stopy Pana zero zboczenia. Jeśli facet może pieścić damskie stopy, nie widzę powodu aby nie można było odwrotnie. Lubię jak moja pani dotyka, masuje czy nawet całuje moje stopy. To rewanż za pieszczoty jej stóp i ciała.

Gość gość
Jak wszystkie fetysze, to sprawa indywidualna i bez sensu rozpatrywać to w kategorii, czy to prawidłowe albo co w tym inni widzą. Problem dopiero pojawia się, gdy natężenie fetyszu powoduje dyskomfort u drugiej osoby lub uniemożliwia fetyszyście normalne funkcjonowanie. Przykładowo jeżeli on ma lekki fetysz na bose stopy, a jego dziewczyna tak czy owak po domu chodzi na bosaka, to nie ma problemu, natomiast jeżeli on ma fetysz na obspermianie jej stóp i by ona tak później chodziła, a jej to nie odpowiada, to najlepiej, jak najszybciej się rozejdą.

Gość gość
Prawda

Gość Szczaw
Podbicie stopy jest cholernie sexi, zwłaszcza mnie podnieca, jak kobieta chodzi w japonkach i wtedy to widać, do tego bezbarwny kolor paznokci, coś pięknego :)

Gość gość
Dla mnie to wyraz pełnego oddania mojego mężczyzny. Lubię jak całuje i liże moje stopy, ssie paluszki, leży wtedy u moich stóp i ja dominuję.

Gość gibon 333
długie palce albo kosciste są brzydkie, łądne są delikatne krótkie palce lakier biały albo turkusowy

Gość gość
A ja jestem kobieta i nie tylko nie rozumiem co mozna widziec w stopach, mnie one brzydza, nawet te zadbane, najladniejsze na swiecie, stopy mnie po prostu brzydza, zwlaszcza podeszwy stop jak widze czyjes.