Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestes tu?

Polecane posty

Gość gość
jak nie chcesz to nie mow za buziala dziekuje i co bede tak sama siedziec dobranoc :)

Gość gość
:) a życzysz sobie kobietę czy faceta :) bo ja to pierwsze :) a jeszcz jak w miare atrakcyjna

Gość gość
nie chodzi o plec :) o fakt, ze ktos moze i chce mnie przytulic tak po prostu i juz smutno mi i takie taam

Gość gość
a zreszta juz sie rozplakalam znaczy, ze zmieklam do reszty, wiec pra zamykac nim mnie wysmieja

Gość gość
kobito lekko nie ma. pobecz to się przynajmniej uspokoisz i może poczaisz logicznie!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość usmiech.gif a życzysz sobie kobietę czy faceta usmiech.gif bo ja to pierwsze usmiech.gif a jeszcz jak w miare atrakcyjna 14.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie chodzi o plec usmiech.gif o fakt, ze ktos moze i chce mnie przytulic tak po prostu i juz smutno mi i takie taam 14.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość a zreszta juz sie rozplakalam znaczy, ze zmieklam do reszty, wiec pra zamykac nim mnie wysmieja 14.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość kobito lekko nie ma. pobecz to się przynajmniej uspokoisz i może poczaisz logicznie! 12

Gość gość
a co ma logika do beczenia czy odwrotnie w moim przypadku logika chocby dupa na dach stawala niczego nie zmieni a beczenie nie uspakaja a przynosi ulgę przynajmniej mozna sobie bezkarnie nosem siorbac