Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula0paulina93

Czy to może być ciąża? za i przeciw

Polecane posty

Gość paula0paulina93

Witam. Mam problem a dokładnie nie wiem co o tym sądzić...mam już jedno dziecko więc wiem jak to jest miec objawy ciaży,brak miesiączki itp. 30 marca kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczeń,nie konczyl we mnie bo "zdążył" ale to róznie bywa wiadomo, potem 3 kwietnie i 4,5 tez był seks bez zabezpieczen ale chodzi mi tu bardziej o ten pierwszy 30marca. Miałam wtedy ores a dokladnie 5dzień ale obfite krwawienie bo zaczal sie 26 ale przez 3 dnie to wykladalo jak skaleczenie palca, i do 1 mialam miesiaczke wiec i cylk inny i dni plodne sie przesunely. Robilam test wyszla jedna kreska ale od soboty tj 12kwietnia nic mi sie nie chce jestem leniwa ciagle jem nawet jak nie jestem glodna byle by cos wszamac nie mam ochoty na sex a ni nawet zeby ruszyc tylem jestem spiaca i strasznie nerwowa cokolwiek narzeczony powie-zapyta ja zaraz wybucham agresja, zastanawiam sie czy mam zle dni poprostu czy jednak to ciaza ale test zle pokazal? Do lekarza nie mam co isc bo jeszcze tego nie wykryje. Przy pierwszej ciazy wiedzialam ze to to bo spoznial mi sie okres a w o 4-5tyg ciazy dostalam mdlosci. Moze jakas z was tak miała? dziwil mnie tez ostatni okres bo byl zupelnie inny niz zawsze.

Gość gość
zrob jeszcze jeden test..

Gość gość
Ja pierdziele jezeli boisz sie ciazy to kurde uzywaj gunek albo tabletek

Gość paula0paulina93
Właśnie o tym myśle ale zastanawiam sie czy jeszcze poczekac czy odrazu robic zeby był wiarygodny

Gość paula0paulina93
A kto powiedział ze boje sie ciazy??? ja nic takiego nie pisalam, gdybym nie chciala dziecka to bym sie zabezpieczala logiczne

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś jeszcze zaczekać albo iść na betę.

Gość gość
Dziewczyny tutaj nie sa wrozkami,idz do lekarza jak masz watpliwosci

Gość gość
Ja wiem ze nie sa wrozkami ale bo cos jest forum? poza tym na lekarza za szybko jeszcze on na usg nic narazie i tak nie zobaczy a wrozka nie jest:)