Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce to skończyć.. ;(

Polecane posty

Gość gość

Wszystko jest do d**y...bywało ciężko ale nigdy aż tak jak teraz. Od kilku miesięcy mam same problemy. Niedługo mam mieć obronę mgr ale okazało się że moja prodziekan jest niezrównoważona , ma jakieś problemy, na wszystkich wokół się wyżywa. Jak nie jest w nastroju potrafi nam skreślić pół pracy. Starałam się podchodzić do tego z dystansem, ale już jestem tym zmęczona. Tym bardziej że nie jest to jedyny mój problem. Ciągle mam problemy finansowe.Siedzę w pracy dzień w dzień i tak coraz częściej brakuje mi pieniędzy na bardzo podstawowe potrzeby. Niedługo mój chłopak ma urodziny, siedzi za granicą. Chciałam wysłać mu książkę, bo lubi czytać, ale okazało się że nie wystarczy mi kasy na przesyłkę. To takie przykre, nie chcę prosić innych o pomoc, wstydze się. Rodziców też nie moge prosić bo sami mają problemy. Mam tego wszystkiego dość. Wszystko jest nie tak, wszystko. Od jakiegoś czasu w moim życiu nic się nie układa. Nawet jedna pozytywna rzecz. Ciągle dowiaduje się tykko o kolejnych, problemach, kolejnych na które nie mam już wpływu......Czuję że musi się coś wydarzyć, muszę ze sobą skończyć, wtedy może to wszystko się skończy...:(

Gość ss86
Typowy wyłudzacz pieniędzy na forum. Powodzenia a głupi wieżą i dają się nabrać wysyłając kasę

Gość gość
oszalaęś? haha w zyciu nie przyszło mi nic podobnego do głowy, nie szukam zadnej kasy.. poprostu jest mi źle i chcialam sie z kims tym podzielic bo wokol nie mam z kim o tym porozmawiac, a skoro ty zetknales sie z czyms takim to bardzo mi przykro..

Gość gość
ss86 , a słyszałeś kiedyś takie przysłowie , że " każdy sądzi według siebie '' ? . Przykre to jest , że młodzi ludzie już na samym starcie w dorosłość mają tyle problemów. Ale życzę powodzenia , i więcej optymizmu :-D

Gość gość
dziękuję za słowa otuchy, nie należę do osób które się nad sobą użalają dlatego wolę to napisać na forum, wstydzę się okazywać słabości ale czasem ja też nie daję rady..życie jest strasznie trudne, szczególnie jeśli nie ma się wsparcia w najbliższych