Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosne baby

chyba straciłam przyjaciółkę

Polecane posty

Gość zazdrosne baby

nie sądziłam, że i mnie dotknie ta mityczna zazdrość kobieca - i obawiam się, że tak się stało, moja przyjaciółka - trzymamy się razem 12 lat, odsunęła się ode mnie bo mam pracę i faceta z którym mieszkam, ona bez pracy i faceta mieszka z rodzicami i ciągle narzeka na swój los, niedawno się dowiedziałam jak mi obrabia d.... przed znajomymi, mi też często rzuca złośliwe komentarze na mój temat, mojego faceta itp :o jest mi przykro na maksa, tyle lat przyjaźni...

Gość mieszkam w bukowym lasku
takie czasy przyjazn nie istnieje milosc nie istnieje odpowiedzialnosc nie istnieje istnieje wylacznie ped lemingow do autodestrukcji

Gość gość
Tez mi się to zdarzyło. Inna przyczyna jej zazdrości, ale reakcja taka sama. A byulam pewna, ze zawsze będziemy się przyjaźnić. No co, od pewnego momentu ja byłam ta zła. Jak pytalam czym ja urazila , to wymyśliła jakiś powód z księżyca i odeszła wściekła. Chciałam ja przepraszać, choc nawet nie wiedziałam za co, ale aby tylko znowu z nią rozmawiać, aler nie chciała. Obiektywna koleżanką powiedziała, ze w ogóle nie o to chodziło, ze to tulko kiepski pretekst, tylko ze cos jej się w życiu nie udało i się wyladowuje.

Gość zzzooośśśsssaaammmooośśś
moja droga ja kiedy nie miałam pracy to wszyscy ze mna gadali i ciagle pytali "i co masz roboter/znalazlas cos?" a teraz kiedy już znalazłam dobra prace to zal im d**e sciska i omijają mnie na ulicy,uciekaja do klatki jak wracam z pracy,a jak już na nich rtrafie to nawet nie zapytają co slychac tylko czesc-czesc i tyle...szkoda gadac,..pomijam już ze wiele osob obiecywalo pomoc w szukaniu pracy ale nikt nic nie robil tylko gadal...brak slow, zawisc ludzka jest okropna,wszyscy się ciesza jak innym nie wychodzi...

Gość zazdrosne baby
:o ostatnio uderzyło mnie to, jak ona mnie krytykuje, podkreślając, że ona by tak nie chciała - a propos pracy np wiecznie mi współczuje, że muszę wstawać rano itp, nabija się, że nie mam pomalowanych paznokci albo mam krótkie - ona ma długie i piękne, bo w domu palcem nie kiwnie - no i nabija się z mojego faceta, wynajduje w nim wady których w ogóle nie ma :o

Gość gość
Czy to na pewno przyjaciółka? Przyjaciółki tak nie mówią.

Gość zazdrosne baby
zawsze uważałam ją za przyjaciółkę, ostatnio coś się zmieniło.. i jest coraz gorzej :( przykro mi