Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygrałem w totolotka i kupiłem sobie

Polecane posty

Gość gość

kalkulator z wyświetlaczem LED 1,2 mln kolorów, funkcja przeskoku kwantowego i tatuowania przechodniów. Z tyłu na klapeczce od baterii jest narysowana goła baba z wielkimi cyckami. Fajny gadżet.

Gość mieszkam w bukowym lasku
ja tez i kupilem sobie trumniaki za 20 zl na bazarze rozkleily sie na pierwszym deszczu

Gość programus autorus tematus
Hej, to ja jestem ten od kalkulatora. Nie wiem czy się zastanawialiście nad tym, ale kiedy rozpatrzeć sedno sprawy przez pryzmat umieszczony pod wymionami mlecznej krowy, to natka pietruszki może, ALE NIE MUSI, mieć ojca pracującego w ZUS-ie. Ops - przepraszam - Chrystus dzwoni, muszę odebrać 🖐️

Gość gość
ja bym dal na PKO

Słyszałem, że jak Putin miał 13 lat, to święty mikołaj myląc go z wielbłądem, obciął mu sekatorem jajca. JA NIE OCENIAM, toleruje pedałów, nekrofilii i żydów w równym stopniu ( == ). if(String człowiek == "zyd" || "nekrofil" || "pedał) Tolerancja.toleruj();

Zakochałem się w dziewczynie, ale ona mnie nie kochała, więc kazałem jej s********ć i na pożegnanie kopnąłem ją w krocze :)

Gość gość
JOLKA! DO CIEBIE! Czy wiesz malutka może, jak ciebie mi brak... muszę walić konia, gdy jestem sam... :(

Gość gość
Mam blok w mieszkaniu, a mieszkanie w bloku.