Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 poszukuj膮ca78986

tabletka ru 486.pomocy

Polecane posty

Go艣膰 poszukuj膮ca78986

witam. poszukuje pilnie zestawu tabletek takiego jak na stronie web on women do 9 tyg ci膮偶y. boje sie zamawiac z wow poniewa偶 s艂u偶by celne w polsce wiele takich paczek poprostu przejmuj膮 . wiec moje pytanie do was czy kto艣 ma jakie艣 zufane 藕r贸d艂o tabletek ru 486. prosz臋 o pomoc prosze o wypowiedzi tylko zwiazane z tabletkami i nie z ci膮偶a wiem co robie i to moja decyzja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 konfident997
Handel tego typu 艣rodkami jest Polsce nielegalny, jestem zmuszony zg艂osi膰 temat na policje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszedzie idioci
No skoro Mie ma tabletki to zglaszaj hah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszedzie idioci
Konfident 997 lepiej zajmij sie tymi co sprzedaja a nie tymi co szukaja no gdyby Mie bylo ofert nikogo by Mie kusily. Moje skromne zdanie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestes pewna 偶e to ci膮za? zabezpieczalas sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poszukujaca 78986
Tak zabezpieczalam,sie ale stalo sie to pewne usg nie klamie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wspolczuje Ci, ja tez sie boj臋 ci膮偶y, nie stac mnie na dziecko. Ja bym chyba szukala ginekologa zeby mi usunal, bym sie bala przez neta zamawiac... Mozna tez wyjechac za granic臋 i usun膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poszukujaca 78986
Niestety nie ma pieniedzy na takie metody jak nie znajde Nic to oczywiste ze wychowam to dziecko niestety brak pieniedzy chlopak pracuj***ardzo daleko I Mie sadze ze sama,sobie poradze . Jestem mloda a czas na dziecko bedzie wtedy kiedy beds mogla mu zapewnic jak najlepsze warunki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie mo偶e chlopak dac Ci te 2 tys na usuniecie ci膮偶y? no chyba 偶e dasz rad臋 wychowac, no to nie usuwaj, powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wejdz na antykoncepcja p艂odnosc, ginekolog. tam ci dziewczyny podpowiedza sk膮d je wziac i dokladnie wszystko opowiedza. tylko znajdz temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki za wsparcie . Cala nasza wyplata idzie na rachunki, czynsz za mieszkanie ledwo starcza do pierwszego dlatego 2 tys na raz to suma marzen. Wlasnie dlatego moj mezczyzna musial zmienic prace daleko ode mnie I widzimy sie na weekend tylko.,ciezko jest ogolnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a za par臋 lat b臋dzie placz i rozpacz ze zaj艣膰 w ciaze nie moze, b臋dzie 偶al ze zabila tamto dziecko. los sie zem艣ci wiem co pisze.

Udost臋pnij ten post