Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca78986

tabletka ru 486.pomocy

Polecane posty

Gość poszukująca78986

witam. poszukuje pilnie zestawu tabletek takiego jak na stronie web on women do 9 tyg ciąży. boje sie zamawiac z wow ponieważ służby celne w polsce wiele takich paczek poprostu przejmują . wiec moje pytanie do was czy ktoś ma jakieś zufane źródło tabletek ru 486. proszę o pomoc prosze o wypowiedzi tylko zwiazane z tabletkami i nie z ciąża wiem co robie i to moja decyzja

Gość konfident997
Handel tego typu środkami jest Polsce nielegalny, jestem zmuszony zgłosić temat na policje.

Gość wszedzie idioci
No skoro Mie ma tabletki to zglaszaj hah

Gość wszedzie idioci
Konfident 997 lepiej zajmij sie tymi co sprzedaja a nie tymi co szukaja no gdyby Mie bylo ofert nikogo by Mie kusily. Moje skromne zdanie ...

Gość gość
jestes pewna że to ciąza? zabezpieczalas sie?

Gość poszukujaca 78986
Tak zabezpieczalam,sie ale stalo sie to pewne usg nie klamie

Gość gość
wspolczuje Ci, ja tez sie boję ciąży, nie stac mnie na dziecko. Ja bym chyba szukala ginekologa zeby mi usunal, bym sie bala przez neta zamawiac... Mozna tez wyjechac za granicę i usunąć.

Gość poszukujaca 78986
Niestety nie ma pieniedzy na takie metody jak nie znajde Nic to oczywiste ze wychowam to dziecko niestety brak pieniedzy chlopak pracuj***ardzo daleko I Mie sadze ze sama,sobie poradze . Jestem mloda a czas na dziecko bedzie wtedy kiedy beds mogla mu zapewnic jak najlepsze warunki

Gość gość
a nie może chlopak dac Ci te 2 tys na usuniecie ciąży? no chyba że dasz radę wychowac, no to nie usuwaj, powodzenia.

Gość gość
wejdz na antykoncepcja płodnosc, ginekolog. tam ci dziewczyny podpowiedza skąd je wziac i dokladnie wszystko opowiedza. tylko znajdz temat

Gość gość
Dzieki za wsparcie . Cala nasza wyplata idzie na rachunki, czynsz za mieszkanie ledwo starcza do pierwszego dlatego 2 tys na raz to suma marzen. Wlasnie dlatego moj mezczyzna musial zmienic prace daleko ode mnie I widzimy sie na weekend tylko.,ciezko jest ogolnie.

Gość gość
a za parę lat będzie placz i rozpacz ze zajść w ciaze nie moze, będzie żal ze zabila tamto dziecko. los sie zemści wiem co pisze.