Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A mi nie jest zal siedmiorga nastolatków, którzy zginęli...

Polecane posty

Gość gość
Za głupotę i bezmyślnosc sie płaci, jak widac czasami jest to wysoka cena.

Gość gość
Ale to jest czas różnych glupot...rodzice byli za nich odpowiedzialni. A zdaje sie, ze te dzieciaki byly zdane na siebie

Gość gość
Malina...co ty pieprzysz?! Jaka kolezanka??? Tobie sie wydaje, ze jestes oryginalna?

Gość gość
Malino Jak Ci zajrzy śmierć w oczy to sie zeeeesrasz ze strachu ,zapewniam

Gość gość
Wiecie jak się nazywa siedem trupów w samochodzie? Selekcją naturalną. Swoją drogą, niezła mielonka musiała być w środku tego wozu ;)

Gość gość
dobrze, ze trafili w drzewo a nie inne auto.. absolutnie nie jest mi szkoda ani ich ani ich starych. Mogli kogoś zabić.

Gość gość
Sami jesteście patologią pisząc-"nie jest mi ich żal, dobrze im tak, zasłużyli sobie itp..." Czym zasłużyli? Od kiedy odpowiednią karą za bezmyślność jest śmierć? Oczywiście, że szkoda dzieciaków, samemu się różne rzeczy robiło mając lat "naście". Z żadnej patologii nie jestem, wyrosłam na normalną osobę, mam dobrą pracę, rodzinę. A to, że młodzi ludzie robią różne rzeczy z glupoty nie jest nowością. Mieli pecha albo taki miał być ich los jak piszą niektórzy...

Gość gość
obczaj ich zdjecia to zmienisz zdanie

Gość gość
"Z żadnej patologii nie jestem, wyrosłam na normalną osobę" jednym słowem - tobie sie udało im nie

Gość gość
Trochę szacunku dla zmarłych ...

Gość gość
Większości młodym ludziom udaje się wyrosnąć z młodzieńczej głupoty i bezmyślności. A wypadki się zdarzają i tyle. Ja każdemu współczuje, ktoś musiałby być naprawdę złym człowiekiem, abym napisała- dobrze mu tak, czytając o takiej tragedii...

Gość gość
Troche szacunku dla zmarłych? A czym oni sobie na moj szacunek zasłużyli?

Gość gość
oj malina malina :) to opowiedz mi o twojej kolezance smierci

Gość gość
Zasluzyli bo są ofiarami swoich rodziców... Zasłuzyli bo ktos dorosły zrobil Im krzywdę Zasluzyli bo są ludzmi ! Nie rozumiesz ? To Twoja sprawa .

Gość gość
Zasluzyli bo są ofiarami swoich rodziców... Zasłuzyli bo ktos dorosły zrobil Im krzywdę Zasluzyli bo są ludzmi ! Nie rozumiesz ? To Twoja sprawa . xxx A co ty jestes wyrocznia, ze śmiesz pisać kto zasługuje na szacunek, a kto nie? Masz rację to moja sprawa, wiec nie narzucaj mi swojego chorego zdania. Pedofile i mordercy też sa ludzi, czy ich też darzysz takim szacunkiem? 16latek to juz nie niemowle, wie, ze do prowadzenia pojazdu konieczne jest odpowiednie pozwolenie, a jazda po spozyciu alkoholu jest wykroczeniem. Wszyscy, którzy wsiedli do tego samochodu zdawali sobie sprawę z tego jak to sie moze skończyć.

Gość gość
Wiadomo juz, ze 16 będzie odpowiadam przed sądem dla nieletnich.

Gość gość
Ty na pewno masz 16 lat i jesteś bardzo rozsadny / masz wspanialych rodzicow to co Ty wiesz o patologicznych rodzinach ,co ty wiesz o warunkach emocjanalnych tych dzieciaków ? A poza tym z dziećmi nie dyskutyje jesli w takich okolicznosciach porownują tragicznie zmarłych do pedofilow ...

Mnie tam nie jest ich żal.Przez takich debili jak te małolaty straciłam faceta i przyjaciół a ja cudem przeżyłam.Dobrze,że wjechali w drzewo a nie w inny samochód.

Gość gość
Ja nie porównuje zmarłych do pedofilów, tylko obalam twoja teorię, ze szacunek sie należy każdemu człowiekowi. I jestem duuuzo starsza od tych małolatów i byc moze od ciebie. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Ja w ich wieku bylam rozsądna, nie pilam alkoholu, a przed 18 r.z. do godz.23 musialam byc juz w domu. Nie mówiąc juz o czasach kiedy mialam 13-16 lat, bo wtedy nie bylo mowy nawet o wyjściu z domu po zmroku bez towazystwa dorosłych.

Gość gość
dobrze, ze nikogo nie zabili, tylko siebie...

Gość gość
Wątpie żebys była starsza ode mnie .Mam dorosłe dzieci . Z tego co czytałam to mozna wywnioskowac ze pochodzą z patologicznych rodzin .Wiesz jak wyglada wychowanie w takich rodzinach ? Wiesz jak wczesne dziecinstwo wplywa na dorośłość ....a to są a raczej byli :-( dzieciaki . Jak można pisać takie rzeczy jak Ty.Dlaczego widzisz ich winę jesli zawinili dorośli ,Dorośli pokpili sprawę na całej linni .Od sprzedawcy alkoholu wlącznie .

Tylko,że to nie dorośli ukradli kluczyki,wypili alkohol i wsiedli do auta...

Gość gość
Ale czy Wy nie może zrozumieć ze te dzieci ktoś wychował ??????Takie macie zasklepione mózgownice . ?Nie wierzę ze to tak trudno zrozumieć . Gdyby matka z ojcem wklepali do glowy odpowiednie wartosci ,gdy wychowali dobrym przykladem toby dzieciak nie robił takich rzeczy .Nie piłby ,nie balował po nocy tylko siedziałby w domu . Nie oczekujcie od dzieciaków dojrzałości .

Gość Ad ministrator
A wiec dobrze, ze taki zdegenerowany element społeczeństwa wyeliminowal sie sam. Az strach myslec co by z nich wyrosło.

taaa, jasne, alkohol kusi, wychowanie nie ma nic do rzeczy, zobacz ile patologii w polsce, czy każdy wsiada pijany do kradzionego auta? x dlaczego tyle dorosłych wsiada pijanych za kółko? też wina rodziców?

Gość gość
Macie swoje bezstresowe wychowanie i rodzicow bezsilnych, słabych, którzy nie umieją powiedzieć NIE swoim dzieciom, pozwalając na pyskowanie im, nauczycielom, wszystkim wokół. I te dzieci robią co chcą. Dla niektórych kończy sie jak podano. O 7 kolejnych patologicznych rodzin mniej.. Tak to widzę.

gość Macie swoje bezstresowe wychowanie i rodzicow bezsilnych, słabych, którzy nie umieją powiedzieć NIE swoim dzieciom, pozwalając na pyskowanie im, nauczycielom, wszystkim wokół. I te dzieci robią co chcą. x bezstresowe? skąd wiesz?

Gość gość
Nie ma co z wami dyskutować ,same gimbusy na forum ,bo nie wierzę ze dorośli czlowiek taki pomyslunek ma bez pomyslunku . Ech ... Starzy zawinili ,młodzi zyciem przeplacili .To juz norma .