Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Czy facet bez kasy ma szanse na super kobietę?

Polecane posty

Gość LoOoOser

J.w.

Gość gość
facet z brzydkim ryjem nie ma szans na kobiete, facet nieudacznik zyjacy cale zycie z mamusia nie ma szans na kobiete, facet smierdzacy brudas nie ma szan na kobiete , facet bez pracy i szkoly nie ma szans na kobiete🖐️ zapamietaj dzieciaku i wiecej nie pytaj

Gość gość
raczej nie, stałą dziwkę trzeba utrzymywać

Gość gość
Facet ma szansę na kobietę na swoim poziomie i niżej, zatem Ty nie masz szans na superkobietę.

Gość gość
Zatem zacznij pracować nad sobą: - czytaj książki - ucz sie jezyków - ćwicz regularnie i dbaj o wygląd - zdobądź dyplom prestiżowej uczelni - załóż własny biznes i zbij fortunę trywialne ;)

Oprócz dwóch ostatnich to wszystko robię. W wieku 30 lat mam iść na studia? Zresztą w nauce nigdy orłem nie byłem.

Gość gość
Nie tylko w nauce, po prostu orłem to ty nie jesteś ;)

Gość gość
Dobrze, jesteś orłem w kretyńskich tematach na kafe.

Gość 85444155444444125554477
z ta szkola, dyplomami na wyzynach nie do konca I nie zawsze wiaze sie fortuna. Ja np.mam srednie, a daje prace ludziom z tytulami przed nazwiskiem. I do autora slowo -kasa jest podstawa nie tylko w kontakcie z kobietami. Ja kiedys w ramch testu udawalem biednego, nie rokujacego na przyszlosc I moje powodzenie bylo zerowe. One bija na wyglad, atrybuty zapewniajace godne zycie, status spoleczny jak najwyzszy, a cala reszta to tylko malo znaczace dodatki mile widziane. A I tak nigdy nie bedziesz mial pewnosci co do wiernosci twojej wybranki.

z ta szkola, dyplomami na wyzynach nie do konca I nie zawsze wiaze sie fortuna. Ja np.mam srednie, a daje prace ludziom z tytulami przed nazwiskiem. I do autora slowo -kasa jest podstawa nie tylko w kontakcie z kobietami. Ja kiedys w ramch testu udawalem biednego, nie rokujacego na przyszlosc I moje powodzenie bylo zerowe. One bija na wyglad, atrybuty zapewniajace godne zycie, status spoleczny jak najwyzszy, a cala reszta to tylko malo znaczace dodatki mile widziane. A I tak nigdy nie bedziesz mial pewnosci co do wiernosci twojej wybranki.

nawet bloga ciekawego nie umiesz zrobić ha , już lepiej gdybyś wkleil nagie foty laleczek to miałbyś więcej wyświetlen

Ja kiedys w ramch testu udawalem biednego, nie rokujacego na przyszlosc x to chyba logiczne, nie trzeba robić testu, sam nie związałbym się z pasożytem mimo że ma cipke, ona by mi się znudziła, a kasę wydawałbym przez wiele lat na nią i bachory

Oczywiscie kobieta bedzie zapewniala pod normy spoleczne, ze pragnie kogos o dobrym sercu, co by ja szanowal, sluchal, byl dobry, itp. To jest sciema, bo one z klamstwa sa zbudowane, I tak naprawde pragna typa Alpha, dobrze zbudowanego, zdrowego, silnego psych. I fiz. zaradnego. Ogolnie im bardziej s******l, tym lepiej, bo kobiety gardza slabosciami co nie trudno zaobserwowac. Widziales kiedys dresa, czy kryminaliste bez kobiety ? no wlasnie I ta grupa w ogole nie szanuje kobiet.

Gość gość
Looser widzisz jakie to proste kup sobie dres i bądź chamski 🖐️ Ahh te kafe mądrości 🖐️

Gość gość
przy okazji poproś ją też by nauczyła cię brzydkich słówek :)

Moze to sie wydac smieszne co napisze, ale jezeli ktos nie ma brania TO NIECH W RAMACH BADAN POUDAJ***AD BOYA, DRESA, niech bedzie chamski, agresywny, butny, chwali sie rozbojami I lamaniem prawa w obecnosci kobiet, A GWARANTUJE, ZE TEN KTOS BEDZIE ZALICZAL JEDNA ZA DRUGA. Dlaczego ? -bo kobiety tez leca na pozory Alpha, wiec sa wilgotne I gotowe do kopulacji z takowym. To natura I tak jestesmy zaprogramowani aby przedluzac jak najlepsze DNA.

Gość gość
Hmmm... Czemu tej kasy sobie nie zarobisz? Jest tyle dobrze płatnych prac dla mężczyzn.. nawet bez wykształcenia. Tylko chęci.... Proste, chcesz mieć super laskę, ale wstydzisz się biedy, tandety, wiochmeństwa itp. - Idziesz i zarabiasz i zdobywasz super kobietę. Postanawiasz sobie coś i do tego dążysz. Super kobieta naprawdę musiałaby kochać i mieć cel w biedaku, żeby z nim zacząć... i być.

gosc z 19:31 twoje wskazowki to nic innego jak czesc cech typa Alfa tj.upor, determinacja, dazenie do celu, smykalka do zdobywania zasobow $$ I nie wiem czy zauwazylas, ale wygadalas sie sugerujac, ze kobiety leca na kase.

"To co ja mam sobie w głowę strzelić?" x Na broń też cię nie stać. Co więcej znając cię i tak byś chybił. Na szczęście Leroy Merlin ma w tym tygodniu promocję na sznur. Nawet nie musisz kupować - skorzystaj na miejscu :D

"nie wiem czy zauwazylas, ale wygadalas sie sugerujac, ze kobiety leca na kase." x A na co mają lecieć? Na dobre serce i jasną duszę (ach wspomnień czar ;) ) Na to lecą po 40-stce gdy nie mają już szansy na gościa z kasą.

Gość sztuczna Vagina
na mnie Cię stać

Natomiast ci ktorzy sugeruja autorowi linke I widza go jako slabego, to tez czysta natura na zasadzie wyeliminowania z obiegu slaba jednostke I tym nie dopuszczenie do jego rozmnozenia. To tak jak u zwierzat, a podobno ludzmi jestesmy. :-D

Gość gość
na prostakó wlecą prostaczki, proste prawa natury, rozmawiamy o super kobiecie, super kobieta to nie lafirynda o mózgu ameby

@darker Przeciez mowie I podkreslam, ze kazda bez wyjatku leci na kase, wyglad I chociaz jako taki status spoleczny. I zeby nie bylo, to w druga strone lecimy I kazdy zdrowy facet wybiera tylko I wylacznie za wyglad, a cala reszta dodatkow sa tylko malo znaczacymi szczegolami mile widzianymi.