Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASAŻYSTAkraków

Pytanie do Pań o MASAŻ!!!

Polecane posty

Gość MASAŻYSTAkraków

Dlaczego Kobiety po 30 jak sie je masuje zawsze prowokuja i wchodza na temat erotyczny - przynajmniej ja tak mam z Klientkami ( nie wszystkie ale 7 na 10

Gość gość
cholera, mogłem zostac masażystą.

Gość MASAŻYSTAkraków
no nie do końca to jest takie fajne jak sie wydaje....

Gość gość
zapewnie.. zalezy od egzemplarza. :D

Gość MASAŻYSTAkraków
nie no na masaz relaksacyjny chodza fajne Kobiety i w tym sęk... ze one prowokują a ty musisz tylko masaż zrobic

Gość gość
no tak.. to moze faktycznie byc meczarnia. ale pracowac z nieczajacymi czaczy i unikajacymi tematu jak ognia tez nie jest lepiej, badz pewien. :D ale, nie wcinam sie, panie mialy pisac.

Gość Czerwona Róża

Widocznie jestes przystojny i przyciagasz je swoim sexsapilem.Mnie osobiście bardzo podniecaja mężczyźni którzy są sexsi i w dodatku potrafia masowac i nie dziwie się tym klientkom ktore zaczynaja fantazjowac na takie tematy.A co do prowokowania to  już kwestia indywidualna a taki dotyk na ciele silnych,meskich,cieplych, masujacych dloni to po prostu mega sexsi i jak jeszcze masazysta jest przystojny to w ogole przyjemne,zmyslowe,podniecajace i kuszace

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość Czerwona Róża napisał:

Widocznie jestes przystojny i przyciagasz je swoim sexsapilem.Mnie osobiście bardzo podniecaja mężczyźni którzy są sexsi i w dodatku potrafia masowac i nie dziwie się tym klientkom ktore zaczynaja fantazjowac na takie tematy.A co do prowokowania to  już kwestia indywidualna a taki dotyk na ciele silnych,meskich,cieplych, masujacych dloni to po prostu mega sexsi i jak jeszcze masazysta jest przystojny to w ogole przyjemne,zmyslowe,podniecajace i kuszace

Oj Różyczko 😉 Myslę ze jeszcze trochę dodatkowego, zmysłowego masażu i ... masaż pipki by ci zrobił 😉  😉