Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam w olsztynie

Czy są tu jacyś olsztyniacy?

Polecane posty

Gość byłam w olsztynie

Dziwne to miasto. Bardzo biedne. Zapuszczony dworzec, za torami niebezpieczne dzielnice, jak typowe slamsy.

Gość byłam w olsztynie
up

Gość gość
swój do swego ciągnie.... Ja byłam w Olsztynie pięknym mieście...

Gość gość
ja jestem z Suwałk i zawsze mnie zastanawia, że Olsztyn jest jakoś odcięty od Suwałk, dla mnie to ciągle tam są Niemcy. Raz byłem z "obowiązkową" wycieczką olsztyn-św.lipka-bunkry poniemieckie. jak tam się żyje, jest gdzie pójść na spacer, ludzie się sprowadzają do miasta, coś się buduje?

Gość gość
No że dworzec zapuszczony to fakt, i obwodnicy brak, drogi kiepskie Ale starówka bardzo ładna i te nowe osiedla również

Gość gość
Kiedyś jechałem z Mazur do Trójmiasta i żeby przejechać przez Olsztyn w rannych godzinach szczytu potrzebowałem godziny... :D

Gość gość
gość Kiedyś jechałem z Mazur do Trójmiasta i żeby przejechać przez Olsztyn w rannych godzinach szczytu potrzebowałem godziny... smiech.gif xxxx Przejedź sobie przez Warszawę :D

Gość byłam w olsztynie
podobno mają tam byc tramwaje! po co tramwaje w takim małym mieście?! :O

Gość gość
Olsztyn lubie ,bo mam sentyment-nie mieszkam tam od 20lat(w Polsce)w ubieglym roku bylam po 6 latach ,mialam auto duzo jezdzilam i fakt miasto w godzinach szczytu to koszmar ,starowka gdzie ona jest ladna ?tynki na starowce polatane schody tez ,filary kolo delikatesow katastrofa na domach koszmarne-szpetne zardzewiale i nie pozamykane skrzynki z zakladow energetycznych albo telekomunikacji...Okolice dworca zachodniego i bylego pewexu tragedia-nie podoba mi sie olsztyn dzis ,kiedys byl ladniejszy

Gość gość
olsztyn to dziuuuuuuuura, wszyscy ewakuują się do trójmiasta stamtąd.

Gość gość
''Przejedź sobie przez Warszawę'' x Przez Warszawę też przejeżdżałem i zajmowało to o wiele krócej, jakieś 15 min. Trasa Armi Krajowej to teraz droga ekspresowa także jest szybko. Na Wisłostradzie też podniesli limit predkosci, zresztą w stolicy i tak wieszkość głównych dróg to dwupasmówki i każdy zapieprza jak trzeba. Co do tego że starówka brzydka, to nie jest tak źle. Zamek utrzymany jest w dobrym stanie, dużo klimatycznych kawiarenek. Także ogółem Olsztyn to nie jest tragedia, wyłączając infrastrukturę.

Gość gość
w olsztynie jest pominik kopernika na ktorym p******ą się pary :D gdzieś nad morzem jest opuszczona latarnia która z tego samego słynie :D

Gość gość
to prawda zatorze jest okropne...