Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynaa1994

Czy jest tu ktoś, kto tak jak ja uwiebia disco polo?

Polecane posty

Gość Katarzynaa1994

Disco polo to muzyka dla ludzi inteligentnych, będących jednocześnie wrażliwymi estetami. To muzyka dla prawdziwych koneserów i melomanów. Zatem czy są tu koneserzy i melomani? A oto mój ulubiony kawałek Milano https://www.youtube.com/watch?v=3tlo_Rs5FIQ Z poważaniem Wasza Katarzyna1994

Gość gość
lubię lekka, łatwa i przyjemna, na wesela do zabawy super

Gość Katarzynaa1994
Dokładnie tak :) Nie ma lepszej muzyki na wesela i wszelkie inne imprezy, niż disco polo :)

Gość Katarzynaa1994
up!

Gość gość
wlasnie mam wlaczone polo tv:)

Gość alkoholowa fantazja
ja uwielbiam disco polo i nie wstydzę się do tego przyznać przy ludziach, mówię im, że lubię disco i zamiast spotykać się z wyśmianiem częściej spotykam się z uznaniem, że byłam na tyle odważna by się do tego przyznać :)

Gość samotny tr
Ja tez lubie Tylko ze dzisiejsze disco polo to jest juz bardziej dance niż DP Klasyczne disco polo to było w latach 90-tych

Gość Katarzynaa1994
@alkoholowa fantazja: I prawidłowo! Niby wszyscy tak nienawidzą disco polo, a jak przyjdzie co do czego, to na weselach wszyscy się bawią. Hipokryci, którzy na siłę chcą być "modni" i "fajni". :o

Gość twixx
Ja uwielbiam. Kocham d-bomb i after party, a jakie są wasze ulubione zespoły?

Gość gość
Disco polo to rąbanka dla głuchych.

Gość gość
dla mnie to bardzo prosty, wrecz prymitywny rytm Łup, łup,łup:) i slowa kiczowate. U mnie na weselu na pewno tego nie bedzie. Ale jak komus pasuje, jego sprawa.

Gość Zimny dran
Przeciez to najgorszy syf jaki moze byc a te teksty no i wszystko na jedna nute porazka

Gość alkoholowa fantazja
no właśnie o to chodzi. czemu mam się upierać, że disco polo to obciach, skoro znam masę piosenek i lubię? świetnie się przy nich tańczy, łatwo się spiewa i w ogóle :) a tak serio to ja mam eklektyczny gust muzyczny i nie za bardzo rozumiem ludzi, którzy zamykają się tylko i wyłącznie na jeden gatunek muzyki np. metal. Dla mnie liczy się melodia, tekst i fajne wspomnienia związane z piosenką, nieważnie jakiego gatunku ona jest. Mogę słuchać disco, Nirvany i muzyki klasycznej, liczą się emocje, które wywołuje utwór :)

Gość Katarzynaa1994
"Ja uwielbiam. Kocham d-bomb i after party, a jakie są wasze ulubione zespoły?" Milano, Akcent, Boys, Top One, Play & Mix, Bayer Full, Shazza, Centrum, Model MT, Cin Cin i wiele innych. "Disco polo to rąbanka dla głuchych." Po czym to wnosisz? Chcesz być modny/modna, bo znajomi powiedzieli Ci, że disco polo jest passe?

Gość gość
Tomasz Niecik i łowy króla disco :-D

Gość gość
""Tylko ze dzisiejsze disco polo to jest juz bardziej dance niż DP Klasyczne disco polo to było w latach 90-tych"" x Słuszna uwaga

Gość gość
Nigdy nie lubiłam Tzn ja już grubo po 30tce mam niedługo 4stuknie i w latach 90 nosiłam się zupełnie inaczej będąc nastolatką;) Słuchałam roka tańczyłam przy techniawie w białych rękawiczkach, ale disco polo nigdy. Do czasu aż poznałam męża ale to już współczesne czasy;) Teraz z sentymentem traktuję ten rodzaj muzy Patrze na teledyski i już nie śmieję się ze stylu noszenia się w latach 90 tylko po prostu wzdycham do czasów swej młodości. Miło czasami posłuchać nawet disco polo.

Gość twixx
Zależy w jakim celu się słucha muzyki. Jeśli ktoś słucha dla zabawy, żeby się wyszaleć, to jest to odpowiednia muzyka. Przecież dziwne żeby ktoś w tańcu musiał się wsłuchiwać żeby zinterpretować tekst, dlatego ten tekst musi być prosty!

Gość gość
Każda piosenka na jedno kopyto.To tak,jak by słuchać zawsze tę samą płytę . Muzyka wyjątkowo prymitywna i nudna.

Gość gość
A szczególnym sentymentem darze utwór,,wolność" Wtedy przypominają mi się wszystkie wesela na których w życiu byłam:D

Gość gość
życie to są chwile

Gość gość
Nienawidzę. Może dlatego, że w piosenkach zwracam dużą uwagę na tekst. W DP jest zwykle infantylny i monotematyczny. Aczkolwiek na imprezie po alkoholu da się znieść.

Gość gość
ja sie zastanawiam - skoro jest tyle przepieknej muzyki na swiecie , jak mozna sluchac disco polo? To taka rąbanka, pryitywne slowa obciachowe stroje, taniec. Styl solarium, tipsow, dresow. Ale sa ludzie, ktorzy to lubią, co mi do tego.

Gość gość
To jest muza na dożynki i wesela a na co dzień człowiek pragnie obcować ze sztuką jakąś i wybiera ambitniejsze rzeczy.

Gość gość
A ja lubie Disco,ale nie Polo.Z Polskiego disco,lubie jedną piosenkę i tyle.

Gość gość
nie uwielbiam,ale gdy słyszę na weselach,piknikach,to uszy mi nie więdną,nie razi mnie,największe hity chyba nawet słowa znam,nie mam swojego ulubionego typu muzyki lubię dany utwór i już od Presleya przez Niemena,U2, Wilki,DJ Bobo,nawet Dr Albana słuchałam i wieeele innych "miszmaszów"muzycznych,Nie lubię muzyki która mnie męczy i nudzi.O przypomniało mi się na Boys-ach nawet na koncercie byłam,na U2 też i na Madonnie i Depeche Mode ... jakby ktoś mnie zapytał jakiej muzyki lubię słuchać to nigdy nie umiałabym się jednoznacznie określić.

Gość gość
Wiele osób lubi disco polo, tylko nie chce się do tego przyznawać. taka prawda.

Gość gość
Disco polo od paru lat przeżywa ostatnio swój renesans, aczkolwiek to już nie to samo, co w latach 90-tych :(

Gość Katarzynaaa1994
To prawda