Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce sprobować ze swoja kobietą nowych doznań

Polecane posty

Gość gość

Witajcie (w wiekszości zboczuchy, ale co tam), jesteśmy parą młodych ludzi i rozmyślam ku zadowoleniu swojej partnerki nowych sposobów na wspaniały seks. Z racji, iż jestem jej w zupełności oddany i jestem gotowy spełnić każdą jej zachciankę, to szukam jakiegoś naprawdę dobrego pomysłu na jakąś nowość, która moja partnerka zaakceptuje. Dlatego zwracam się do Was - Pań. Faceci sobie odpuście, bo sam jestem facetem i te męskie pragnienia już wypróbowaliśmy. Nawet nie chce czytać o analu, czy oralu, bo to jest, aż zbyt oczywiste, żeby tego nie spróbować Jak w każdym prawdziwym związku, facet nie jest lalusiem i przejmuje inicjatywę, tak też jest tutaj. Otóż zbliża się kolejna rocznica i chcę ją zaskoczyć, dać jej coś niesamowitego. Nie mówie o kilku orgazmach pod rząd, bo ten "archievement" już zdobyty. Zaproponujcie jakiś romantyczny styl/gatunek seksu, to co Wam dawało z facetem niemiłosierne doznania, sprawiało, że nie potraficie oderwać od niego wzroku. Każda propozycja (ta poważna, nie idiotyczna) zostanie uszanowana. Tak więc drogie Panie, piszcie o tym co większość kobiet toleruje :)

Gość monika1986b
Mój chlopak który wiedzial o moim pragnieniu przyszedl z kolegą :) gdy kolega mnie bral od tylu patrzylam chlopakowi w oczy to bylo bardzo podniecające

Gość gość
To masz dziwne pragnienia, bez komentarza. Proszę o więcej propozycji, ale nie na tyle durnych by sie zal ich robilo juz przy samym czytaniu.

Gość gość
moze zabawcie sie w cos w stylu" 9 i pol tygodnia", jesli nie ogldales filmu polecam jako kobieta

Gość gość
wsadź sobie ogóra w d**e

Gość gość
popiardujcie sobie w trakcie

Gość gość
Taki wspaniały kochanek z Ciebie, a sam nie umiesz nic wymyśleć?

Gość gość
wysraj się na nią, prezent na rocznicę jak znalazł

Gość gość
heheheheh ile tu hejtow xD widze ze u ciebie juz nie potrzeba klucza do jej majtek :> sprobuj winko + klimat bez zadnych telewizorow lampek czy czegos. pamietaj - swieczki! normalny facet nigdy nie ogarnie dlaczego swieczki szczegolnie te czerwonyje tak na kobitki dzialaja ;-p nie musisz byc masterem w wyrku. ja tam jakis piekny ani wyposazony jestem a szczescie potrafie dac. postaw ja na "piedestale" i bedzie git :) ale nie sraj jej na klate xD

Gość gość
przede wszystkim baw sie dotykiem, bliskoscia. Kiedys mialam (krotka) przygode z kolesiem, ktory ofiarowal mi cos takiego wlasnie. Przez kilka godzin sie glaskalismy, gnietlismy, ocieralismy cialami, calowalismy a sposob w jaki glaskal moja skore przyprawial o dreszcze! Bylo to dla mnie dosc zapomniane przezycie wiec zapytalam w jaki sposob wyczuwa co moze sprawiac kobiecie taka przyjemnosc. Odpowiedzial, ze po prostu lubi dawac to co sam chcialby zawsze dostawac. Byl bardzo "tu i teraz", radowal sie wspolnie podjetym "tancem" przez co po moje doznania byly po raz pierwszy tak intensywne, ze czasami do nich tesknie. Mezczyzni zazwyczaj za bardzo sie spiesza, wystarczy tylko ze odrobine sie podnieca i juz chca przechodzic do sedna. Wspaniale jest przedluzac pieszczoty w nieskonczonosc. Z moim kilkuletnim partnerem najmilej wspominam ten okres pierwszych sytuacji intymnych zanim zaczelismy uprawiac seks. Potrafilismy mietosic sie przez cala noc, goraczkowo, rece bladzily po calym ciele, pocalunki itd. Kiedy juz poszlismy na tzw calosc nigdy wiecej nie powtorzylismy tych pierwszych calonocnych dotykanek mimo moich sugestii i zachety. Nawet sam seks byl czyms co sprowadzalo sie do byle jakiej i pospiesznej gry wstepnej az wkrotce i to zaniklo i przestalismy uprawiac seks wogole. Dobrze, ze zadales takie pytanie, to znaczy ze zalezy ci na potrzebach twojej partnerki. Dobry, czuly, namietny i dbajacy o potrzeby kobiety kochanek to prawdziwy skarb. Brak tego wszystkiego moze doprowadzic kobiete do depresji i poczucia osamotnienia. Kobieta lubi byc uwodzona, oczarowywana, pozadana i kochana. Powodzenia!

Gość Żigolak
Wchodząc tutaj raczej nie wiele zyskasz i pokazujesz że niewiele jesteś w stanie zmienić. Przede wszystkim powinieneś znaleźć język i sposób na odkrywanie w twojej kobiecie ciagle czegoś nowego dla niej - po prostu dla niej, potem przytulenie i delikatne rozmowy, przypominanie tego co zaszło. Nic na siłę, niczego nie forsuj. Jak zapytasz się wprost prawdopodobnie otrzymasz odpowiedź nie. To jest przecież gra, której się jeszcze nie nauczyłeś.

Gość RemiGeousz
:o pedaly i zigolaki, hmmmm prawiczki albo kobiety ich nie sluchaja. z ich podejsciem loda nie dostana. tak mi przykro. autorku. jakbys mial traktowac swoja kobiete tak jak oni to bys nawet nie pobzykal. ale to juz ich problem. tutaj kolezanka bardzo ladnie wyrazila swoje zdanie, a tacy "cwaniacy" najbardziej mnie denerwuja. co to nie oni, a tak naprawde placza w poduche. rady kolezanki z forum biore sobie do serca, wlasnie takiej odpowiedzi szukalem :)

Gość gośćona8787
Ja uwielbiam kochać się z narzeczonym pod prysznicem. Zawsze on powoli mnie rozbiera, a potem na rękach zanosi do kabiny. Nabydla moje ciało, masuje, opsypuje twarz pocałunkami..Mmm...uwielbiam to! A potem delikatnie odwraca i kocha mnie od tyłu....Uwielbiamy kochać się pod prysznicem. A moze Ty doradzisz coś dla mnie? Niedługo wyjeżdżamy na majówkę i ja także chciałabym go czymś zaskoczyć! :)

Gość o  lodiie
czy mam ci powiedziec jak doznania? jestes tak tep..ze nie umiesz sam czego wymyslic/

Gość gość
bozeeee ludzie nie widzicie ze to jakis fejk???? gosc teraz to czyta i wali z was ze piszecie erotyzmy.... bozeee. tepy raczej nie jest skoro wałuje ludzi. powaga i sarkazm bronia najlepsza.