Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna4

POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość samotna4

proszę pomożcie mi nie daje rady ... mam 27 lat czworo wspaniałych dzieci i męża "sadystę " nie daje już rady ... a boje się że nie dam rady sama z dziećmi ..

Gość Hanka_skakanka
A co ten maz robi ze jest "sadysta"?

Gość gość
Jak zapłacisz to ja mu... Sadysta.

bije mnie najgorsze że widzą to dzieci dziś wjechał we mnie i wcisnoł w brame dzieci to widziały... wszyscy myślą że jesteśmy "normalną " rodziną ale tak nie jest .....

znęca się też psychicznie wyzywa mnie i dzieci" jesteście p******* itd..." nie wiem co mam robić ..

Gość gość
Przykre....ja również jestem nieszczęśliwa z mężem, a też się boję że sama nie dam rady. :( Przez taką sytuację, trwającą już kilka lat, czuję że dostanę depresji

Gość gość
Trzeba było lepiej wybierać dawcę spermy i nie rozkraczac nóg przed byle kim. Oczywiście zaraz pewnie napiszesz, że kiedyś był inny...

Gość gość
pracowita jesteś 27 lat i czworo dzieci przy takim męzu niby??? pewnie z miłości te dzieci??? bo nie dlatego, że maż sadysta, oj, oj, oj

Gość gość
po pierwsze ja to bym sobie nie dała tyle dzieci zrobic...jakiemus s**********i co to sie zneca psychicznie i fizycznie nad rodzina! nie boj sie ...idz do opieki spolecznej...zacznij go nagrywac...a jeszcze to on zostanie z niczym ! kochana na tyle dzieci to wiesz jakie alimenty? a pracuje ten Twoj oprawca ????

Gość gość
ja p*****le ! kobieto ! opanuj sie bo do 40 stki jak z nim zostaniesz bedziecie miec druzyne piłkarska ;D

jestem z nim 10 lat tak pracuję , nie spożywa alkoholu ,dwoje dzieci było zaplanowanych lecz 3 ciąża była wpadką i są to blizniaki , niestety nie będę mieć juz wiecej dzieci gdyz miałam 3 cesarki i lekarz zawiozał mi jajniki .

"Przykre....ja również jestem nieszczęśliwa z mężem, a też się boję że sama nie dam rady. smutas.gif Przez taką sytuację, trwającą już kilka lat, czuję że dostanę depresji" Jednak kobiety to nieszczere szmaty. Oh jakaś ty biedna i nieszczęśliwa. chlip chlip. Jednak dostatecznie cwana, by udawać wielkie uczucie, bo przecież masz cycki, peezde i kobiecy, zbyt delikatny umysł przez który do żadnej pracy się nie nadajesz by się usamodzielnić? :o Co za wredna, pasożytnicza huba. Mam nadzieję, że nabawisz się nie tylko depresji, ale także nerwicy i w rezultacie odbierzesz sobie życie. Sznur możesz sobie zrobić kasy swojego męża.

Gość Hanka_skakanka
801 120 002 – Ogólnopolski Telefon dla Ofiar Przemocy w Rodzinie „Niebieska Linia” Zadzwoń, jesli ktoś w Twojej rodzinie krzywdzi Cię – bije lub obraża.

ja nie żyje tylko na pieniądzach męża pracuje sam nie zarabiam Bóg wie ile ale nie dała by za to przeżyć z 4 dzieci wynająć mieszanie , po prostu boję się nie dam rady ...